Hiusvärit

Jolien valikoimasta löydät laadukkaat ja helppokäyttöiset Khadin sekä Cultivator’sin kasvivärit. Värivalikoima kattaa sävyjä luonnollisista vaaleista hehkuviin punaisiin, täyteläisiin ruskeisiin ja intensiiviseen mustaan. Kasviväreillä on erinomainen peittokyky ja värinkesto.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–24 of 31 results

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Jolien valikoimasta löydät laadukkaat ja helppokäyttöiset Khadin ja Cultivator’sin kasvivärit. Värisekoituksia löytyy luonnollisista vaaleista hehkuviin punaisiin, täyteläisiin ruskeisiin ja intensiiviseen mustaan. Kasviväreillä on erinomainen peittokyky ja värinkesto. Ne hoitavat hiusta ja tekevät hiuksista pehmeät ja paksun tuntuiset. Kauniin sävyn lisäksi kasviväri tuo hiuksiin upean kiillon.

Kasvivärit eivät läpivärjää hiusta vaan väri syntyy hiuksen pinnalla, hiuksen rakennetta vahvistaen ja hiuksien vivahteikkuutta korostaen. Värit ovat puolikestovärejä ja lähtevät asteittain hiuksista pesujen myötä. Kasvipigmentteinä on käytetty mm. hennaa, cassiaa, kamomillaa, eukalyptusta ja hibiskusta. Ne toimivat yhdessä hiusten luonnollisen pigmentin kanssa, jolloin lopulliseen väriin vaikuttavat hiusten pohjaväri, aiemmat kemialliset käsittelyt, värjäyksen vaikutusaika, sekä värjäyksessä käytetty lämpötila. Värit eivät sisällä kemiallisia hapetteita, joten ne eivät vaalenna hiusta. Kasviväreillä on kuitenkin mahdollista kirkastaa omaa vaaleaa sävyä, häivyttää tyvikasvua ja tuoda vaaleaan hiukseen uutta sävyä.

Kasviväri hiuksiin on helppo luoda myös kotona. Tutustu tästä Khadin simppeliin kasvivärioppaaseen, jonka avulla saavutat loisteliaan ja pitkäkestoisen sävyn.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.