Ripsiseerumit

Ripsiseerumi tuo todellista tehohoitoa ripsille ja kulmakarvoille. Ripsiseerumit sisältävät runsaasti ravintorikkaita ja hoitavia ainesosia, jotka vahvistavat sekä korjaavat vaurioituneita ripsiä. Aktiiviaineet myös stimuloivat ripsien kasvua.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 4 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Ripsiseerumilla voit saada entistä kiiltävämmät, vahvemmat ja pidemmät ripset. Ripsiseerumit aktivoivat pintaverenkiertoa, jolloin karvatuppi, josta ripset kasvavat, saa enemmän hoitavia ravintoaineita. Tämä mahdollistaa ripsien kasvun entistä vahvempina ja pidempinä.

Suosittelemme levittämään ripsiseerumin puhtaiden ripsien ja kulmakarvojen päälle. Seuraa ripsirajaa ja levitä ripsiseerumia ripsentyveen, aivan kuin tekisit silmänrajausta. Ripsiseerumi sopii parhaiten käytettäväksi iltaisin, jolloin yön aikana ripset pääsevät rauhassa nauttimaan tehohoidosta.

Luonnonkosmetiikan ripsiseerumit

Luonnonkosmetiikan ripsiseerumit sisältävät usein pintaverenkiertoa lisäävää kofeiinia sekä hoitavia luonnonmukaisia ainesosia; kasviöljyjä, vitamiineja ja esimerkiksi luonnollista biotiinia, joka on tunnettu karvan kasvua tehostavista ominaisuuksistaan. Lavera ripsiseerumi on yksi jolielaisten rakastamista ripsiseerumeista.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.