Ere Perez

Laadukkaista ja innovatiivisista meikeistä ja ihonhoitotuotteista tunnettu australialainen luonnonkosmetiikkasarja Ere Perez on valloittanut ja vakuuttanut monet käyttäjät jo 20 vuoden ajan. Laatutietoisen minimalistin sarjassa kohtaavat eksoottiset tehokkaat raaka-aineet ja taidokas formulointi. Sisältää ikisuosikkeja ja innostavia uutuuksia.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 23 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Laatutietoisen minimalistin meikkisarja

Vuonna 2002 Sydneyssä perustettu Ere Perez valmistaa tieteeseen ja kasvien voimaan perustuvia tuotteita. Perustaja Ere vietti lapsuutensa Meksikossa, jossa hänen vanhempansa saivat hänet kiinnostumaan luonnosta. Hän muutti Australiaan ja toteutti haaveensa omasta luonnollisesta kauneuslinjasta. Brändissä yhdistyy Australian luonto ja ekologinen elämäntapa sekä ripaus rikkaita meksikolaisia värejä ja eloisaa kulttuuria.

Eettisen kauneuden edelläkävijänä brändi kunnioittaa sekä ihmisten että planeetan terveyttä ja hyvinvointia. Yksinkertaisuus ja vähemmän on enemmän -ajatus kuvaavat innovatiivisia meikki- ja ihonhoitotuotteita. Arvoissa näkyy kestävä kehitys ja laadukkuus. Suuri osa tuotteista on vegaanisia ja kaikki tuotteet ovat Cruelty free.

Valikoiman ehdottomat helmet ovat vedenkestävä ripsiväri Ere Perez Avocado Waterproof Mascara ja pigmenttinen mutta kuulas, täydellisesti levittyvä peitevoide Ere Perez Lychee Créme Corrector.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.