Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet vertailussa

Luonnonkosmetiikan meikkien kohdalla yksi parhaista asioista on, että niiden voi ajatella huolehtivan ihosta samalla tavalla kuin paraskin ihonhoito. Pigmentit ja muu meikkien tarkoitus tulevat ikään kuin sivutuotteena. Arvioimme ja vertailimme kymmenen erilaista meikkivoidetyyppiä yhdeksältä eri merkiltä. Vertailun kriteereinä olivat peittävyys, levittyvyys, kuulaus ja meikkipohjan kesto.

Kosteuttava meikkivoide
Esse Foundation tarjoaa 10 eri sävyä. Se antaa upean lopputuloksen ja samalla hoitaa erityisesti kuivaa, pintakuivaa ja aikuista ihoa.

Kuulas meikkivoide
Mádaran Skin Equal Soft Glow Foundation sulautuu ihoon täydellisesti. Valitse yksi parhaista luonnonkosmetiikan meikkivoiteista.

CC-voide
Mádaran Anti-Pollution CC-Cream on todellinen monitoimimeikki.

Vegaaninen meikkivoide
Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation on luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden listahitti.

Kestävä meikkivoide
Und Gretel Lieth sopii rasvaiselle ja sekaiholle.

BB-voide
Novexpert The Caramel Cream on kiireisen meikkaajan pelastus.

Meikkivoide aurinkosuojalla
Whamisan BB-voide tarjoaa SPF 50 -tason korkean suojan.

Meikkivoide ikääntyvälle iholle
Zuiin Lux -sarja tasoittaa juonteita.

Peittävä meikkivoide
Kjaer Weis Cream Foundation on ammattilaistason meikkivoide, joka häivyttää pigmenttimuutokset ja tasoittaa couperosa-ihon sävyn.

Maailman paras mineraalimeikkivoide
Alima Pure Satin Matte Foundation ja et tarvitse enää muita peitevoiteita tai puutereita.

Kevyt meikkivoide
Absolution La Creme du Teint – fashionistan paras ystävä.

Luonnollinen meikkivoide on aidosti hyvä

Vielä reilu vuosikymmen sitten puhuttiin paljon luonnonmukaisten meikkituotteiden haasteista. Tuotteissa esiintynyt heikko levittyvyys, meikkien rullautuminen, tuotteiden kevyt pigmenttipitoisuus, nihkeä kesto, erikoiset tuoksut sekä puutteellinen sävyvalikoima aiheuttivat sen, että luonnonkosmetiikan valitseminen ei tuntunut todelliselta vaihtoehdolta.

Luonnonkosmetiikan meikkien tuotekehityksessä on otettu valtavia harppauksia. Luonnolliset meikkituotteet ovat nousseet mediassa ja vaikuttajien keskuudessa suureen suosioon, joka kasvaa vuosi vuodelta. Meikkien ihonhoidollisuus ja ekologisuus ovat arvossaan. Luonnonkosmetiikan meikit tukevat hormonaalisesti oireilevan ihon luonnonmukaista hoitoa.

Luonnonkosmetiikalle tyypilliset seerumimaiset ja kuulaat meikkipohjat, poskipunat ja korostustuotteet sulautuvat kauniisti ihon omaan sävyyn korostamatta juonteita.

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden hoitavat koostumukset näyttävät kauniilta myös ikääntyvällä iholla. Ikääntyvä ja vaativa iho saa tarvitsemaansa hoivaa ja suojaa luonnonkosmetiikan meikeistä esimerkiksi arvokkaiden antioksidanttien muodossa.

Me Joliessa uskallamme luvata, että luonnonkosmetiikan meikkivoiteet ovat kuulaita uuden sukupolven meikkivoiteita niin naisille kuin miehille. Iholle syntyy hyvinvoiva, pitkäkestoinen hehku ja mikä parasta, luonnollisesti.

Jolien valikoimassa on luonnonkosmetiikan meikkejä kiinnostavilta brändeiltä ja ajankohtaisia tuotteita, tutustu ja tilaa!

Lue myös

>> Palaa meikkivoideoppaan pääsivulle

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.