Puhdistamo

Joukko superfoodeista innostuneita kavereita perustivat Puhdistamon vuonna 2009 ja nykyään Puhdistamo on yksi Suomen suurimmista hyvinvointibrändeistä. Puhdistamon mukaan kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu niin mielen kuin kehon hyvinvoinnista, kuten monipuolisesta ravinnosta, liikunnasta, riittävästä levosta ja henkisestä energiasta. Puhdistamo haluaa innostaa ihmisiä parempien valintojen pariin ja muuttaa hyvinvoinnin kulttuuria.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 27 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Puhdistamon perusta lähtee laadusta

Toimintaa on ohjannut alusta asti alkuperä, funktionaalisuus ja puhtaat raaka-aineet. Puhdistamolla uskotaan, että laadukkailla tuotteilla hyvinvointi nousee uudelle tasolle. Puhdistamo tuo ravintorikkaita raaka-aineita niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta sekä kotimaan luonnosta valmistaakseen laadukkaita, lisä- ja täyteaineettomia ruokatuotteita, juomia ja ravintolisiä.

Vuonna 2018 Puhdistamo aloitti kehittämään vitamiineja ja ravintolisiä. Huomattiin, että markkinoilla oli paljon turhia lisä- ja täyteaineita sisältäviä tuotteita. Puhdistamo halusi tuoda 100 % funktionaalisia vitamiineja ja ravintolisiä valikoimiin eli tuotteita, jotka sisältävät pelkästään keholle hyödyllisiä ja toimivia ainesosia. Suurin osa Puhdistamon ravintolisistä ja vitamiineista valmistetaan Lempäälässä, yrityksen omissa tiloissa. Puhdistamon tavoitteena on saavuttaa helposti lähestyttävä hyvinvoinnin kulttuuri ja samalla innostaa jokaista terveellisemmästä elämäntyylistä kiinnostunutta.

Puhdistamolla laatureseptinä toimivat parhaat mahdolliset raaka-aineet, tuotteiden toimivuus ja tehokkuus sekä vain olennainen – eli tuotteista on karsittu pois kaikki tarpeeton ja epäterveellinen.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.