Itseruskettavat

Auringon haittavaikutukset tunnetaan nykyään hyvin ja siksi itseruskettavat tuotteet ovat erittäin suosittuja. Niillä saa kaunista päivetystä iholle turvallisesti ilman UV-säteilyn vaaraa ja auringon ikäännyttäviä vaikutuksia. Jolien valikoiman itseruskettavat tuotteet eivät sisällä aurinkosuojakertoimia.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 6 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Itseruskettavat tuotteet

Jolien itseruskettavien tuotteiden valikoimassa on monipuolisesti voiteita, vaahtoja, suihkeita ja vesiä.

Mikä on itseruskettava?

Itseruskettavaa käytetään rusketuksen saavuttamiseen ilman, että sinun tarvitsee olla auringossa. Itseruskettavat tuotteet sisältävät ainesosia, jotka vaikuttavat ihossa tummentaen sen sävyä.

Lue lisää itseruskettavien vaikuttavista aineista.

Osa itseruskettavista on suunniteltu erityisesti kasvoille tai vartalolle, kun taas toiset sopivat molemmille alueille.

Miten itseruskettavaa käytetään?

Itseruskettava saa aikaan terveen ja kauniin rusketuksen jo yhdellä levityskerralla 1–4 tunnin kuluessa tuotteen levittämisestä iholle. Rusketuksen syvyyttä voi halutessaan helposti säätää peseytymällä vaikutusajan kuluessa.

Parhaimman lopputuloksen itseruskettavia käytettäessä saa, kun kuorii ja kosteuttaa ihoa erityisen tehokkaasti parin vuorokauden ajan ennen päivetystuotteiden käyttöä. Tuolloin itseruskettavien avulla syntyvä päivetys tarttuu tasaisesti ja kauniisti ihoon ja myöskin kuuluu pois tasaisesti.

Iho kannattaa kuoria ennen itseruskettavan tuotteen käyttöä. Levitä itseruskettava reippaasti puhtaalle ja kuivalle iholle ja pese kädet heti voiteen levityksen jälkeen. Itseruskettavan levitykseen on olemassa erityisiä levityskintaita, joiden avulla tuotteet on helpompi levittää iholle tasaisesti eikä itseruskettava tartu myöskään kynsiin tai kynsinauhoihin. Anna itseruskettavan imeytyä rauhassa iholle ennen pukeutumista.

Lue lisää vinkkejä itseruskettavan käyttöön ja kurkkaa Jolien TOP3 suosikki-itseruskettavat!

Onko itseruskettava vaarallista?

Hieman päivettynyt iho näyttää terveemmältä ja hehkeämmältä, ja siksi monet, joilla on vaalea ihotyyppi, kaipaavat ihollensa ripauksen sävyä. Auringon UV-säteily aiheuttaa ihon ikääntymismuutoksia ja saattaa vaurioittaa ihoa pysyvästi. Siksi turvallisemman rusketuksen voi hakea purkista. Mutta onko itserusketus todella turvallinen vaihtoehto?

Itseruskettavasta saa rusketuksen ilman auringon haitallisia ultraviolettisäteitä, jotka voivat aiheuttaa ihosyöpää ja ihon ennenaikaista ikääntymistä. Itseruskettavan aineen käyttö ei lisää riskiäsi sairastua ihosyöpään tai muihin pitkäaikaisiin UV-altistukseen liittyviin vaurioihin.

Toisaalta jotkut itseruskettavat sisältävät ainesosia, kuten dihydroksiasetonia (DHA), jotka voivat ärsyttää kaikista herkimpiä ihotyyppejä ja voivat jopa aiheuttaa allergiaa joillekin ihmisille. Luonnonkosmetiikan itseruksettaviin DHA valmistetaan sokerijuurikkaasta, ei-luonnollisen-kosmetiikan itseruskettavissa on tavallisesti synteettisesti valmistettua DHA:ta.

On tärkeää lukea etiketit huolellisesti ennen itseruskettavan käyttämistä ja noudattaa aina tuotteen käyttöohjeita.

Oikein käytettynä itseruskettavat ovat turvallisia ja sopivat suurimmalle osalle. Jos sinulla on erittäin herkkä iho, kokeile itseruskettavan käyttöä ensin pienelle ihoalueelle nähdäksesi ihon reaktion.

Itseruskettavat eivät sisällä aurinkosuojakerrointa. Muista käyttää aina auringossa oleillessa aurinkovoidetta, jossa on tarpeeksi korkea suojakerroin.

Miten pitkään itseruskettava kestää?

Itseruskettavan sävy säilyy iholla yleensä noin neljästä seitsemään päivään ennen kuin se alkaa haalistua. Tämä voi kuitenkin vaihdella riippuen käytetystä tuotteesta, siitä onko ihoa kuorittu ja kosteutettu, ja levitystekniikasta.

Varmistaaksesi, että rusketus näyttää parhaalta mahdollisimman pitkään, kuori ja kosteuta iho hyvin ennen itseruskettavan käyttöä ja käytä levittämiseen hanskaa, jolloin tuote levittyy iholle tasaisesti.

Tutustu myös:

Parhaat itseruskettavat TOP3 & käyttövinkit

Vartalokuorinnat ja kuorintaharjat

Aurinkovoiteet

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.