Djusie

Djusien filosofian ytimessä on mehukkuus, tehokkuus ja holistisuus. Niin ihon mehukkuus kuin elämänkin mehukkuus. Djusien pieteetillä kehitettyjen, tehokkaiden tuotteiden avulla ihosta saa mehukkaan kuultavan ja täyteläisen. Djusien tuotteet sopivat pääasiassa kaikille ihotyypeille. Lue lisää Djusie-tuotemerkistä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 11 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Mehukasta ihonhoitoa luonnon raaka-aineista

Djusien tuotefilosofian mukaan jokaisella raaka-aineella on tärkeä funktio, eikä tuotteisiin ole lisätty mitään ylimääräistä. Tuotteet sisältävät kasvikunnan raaka-aineita ja kotimaisia aktiiviaineita. Sarjan perustaja Katja Kokko uskoo, että vain luonnon raaka-aineet ovat riittävän hyviä ihollesi. Djusie uskoo myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin heijastuvan ihoon.

Djusien mehukkaat tuotteet on tehty tukemaan ihon optimaalista kosteus-rasvatasapainoa. Tuotteet kosteuttavat, tukevat ihanteellista pH-tasapainoa iholla ja vahvistavat ihon suojabarriääriä, jättäen ihon mehukkaaksi. Djusie on luonut myös ihonhoitorituaaleja tuotteille, joilla voidaan vaikuttaa koko kehoon. Djusie edustaa mehukkaan ihonhoidon rinnalla myös mielen hyvinvointia, tervettä itsetuntoa ja luonnollista kauneutta.

Djusie on luonut F-Beautyn, jonka kulmakiviä ovat Finnish Beauty ja funktionaalisuus. Suomalaisesta luonnosta löytyy paljon kasvikunnan raaka-aineita, ja funktionaalisuus näkyy sarjan tuotteissa erityisesti jokaiselle tuotteelle erikseen kehitetyissä rituaaleissa. Rituaaleilla saa täydet tehot irti tuotteista, ja ne houkuttelevat nautiskelemaan self-care hetkistä.

Suosituimmat Djusie-tuotteet

Djusie-kategoriat

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.