Mossa

Mossan luonnollisten kasvo- vartalo- ja hiustuotteiden tehoaineet saadaan pohjoisen luonnon jalokivistä, eli marjoista. Tuotteet koostuvat iholle välttämättömistä vitamiinikoostumuksista ja marjojen siementen rasvahapoista, jotka ovat tiivistyneet kasveihin pohjoisen lyhyen kesän aikana erityisen intensiivisiksi. Lue lisää Mossa-tuotemerkistä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 38 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Luonnonkosmetiikkaa valmistava Mossa käyttää tuotteissaan pohjoisia luonnon raaka-aineita ja ekologisia valmistusprosesseja, jotka ovat ystävällisiä ympäristölle.

Mossa on vahvasti luonnonläheinen ja sen tuotteissa korostuvat pohjoisen luonnon jalokivet. Tuotteet sisältävät ravitsevia ja hoitavia ainesosia, kuten marjauutteita ja kasviöljyjä, jotka auttavat ylläpitämään tervettä ja hehkuvaa ihoa.

Tuotteissa käytetään luonnollisia säilöntäaineita ja luonnon eteerisistä öljyistä saatavia tuoksuja. ECOCERT-sertifioidut tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja vegaanisia. Pakkauksissa käytetään kierrätettyjä materiaaleja, sillä Mossa haluaa osoittaa hyväntahtoisuutta planeettaa ja eläimiä kohtaan.

Tutustu Mossaan, Mossan pohjoisiin raaka-aineisiin sekä Mossan suosituimpiin tuotteisiin täällä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.