True Organic of Sweden

True Organic of Sweden on lukuisia kertoja palkittu ruotsalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka ihastuttaa simppelin tyylikkäillä ja erottuvilla pakkauksillaan sekä erittäin laadukkailla koostumuksillaan. Toimivaa, hauskaa ja ihanan tuoksuista kosmetiikkaa!

True Organic of Sweden
Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing all 7 results

True Organic of Sweden niittää mainetta ympäri maailman ja pokkaa palkintoja naapurissamme Ruotsissa. Jolien tiimi ja lukuisat asiakkaamme ovat nimenneet sarjan Undercover Agentin luonnonkosmetiikan parhaaksi deodorantiksi. Meriittilista on huikeaa luettavaa – tervetuloa tutustumaan tähän koukuttavaan sarjaan, jonka tuotteet ovat toimivaa, ilahduttavan hyväntuulista käyttökosmetiikkaa parhaimmillaan!

Ruotsalaisen Tina de Sousan perustama True Organic of Sweden syntyi alunperin kiinnostuksesta ravitsemustieteisiin ja ravinnon vaikutuksesta hyvinvointiin. Tina kuitenkin päätyi lopulta tekemään luonnollisia ja innovatiivisia tuotteita niin ihmisen kuin ympäristön parhaaksi.

Sarjan tuotteissa on käytetty mahdollisimman suuri määrä luomuviljeltyjä ainesosia eivätkä ne sisällä turhia täyteaineita. Koostumuksissa on hyödynnetty luonnonkosmetiikan uusimpia tuulia ja sarja onkin erittäin moderni ja ajan hermolla.

Suosittelemme aloittamaan sarjan testaamisen kuuluisalla deodorantilla (loistava myös miehille!) sekä palkintoja rohmuavalla All You Need is Me -Monitoimibalmilla, jota rakastamme huulivoiteena sekä käsilaukussa mukana kulkevana jokapaikan pelastajana.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.