Kjaer Weis

Kjaer Weis on todellinen luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja! Laadukkaat koostumukset levittyvät unelman pehmeästi ja pysyvät iholla loistavasti ihoa samalla hoitaen, sarja onkin monien ammattimeikkaajien suosiossa. Lue Lisää Kjaer Weis -tuotemerkistä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 73 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Kjaer Weis: Luonnonkosmetiikkaa ylellisyyttä kaipaaville

Kjaer Weis perustettiin vuonna 2010 New Yorkissa ja se tarjoaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa ylelliseen makuun. Kjaer Weisin perustaja, tanskalaissyntyinen meikkitaiteilija Kirsten Kjaer Weis halusi luoda tuotteita, jotka olivat sekä tehokkaita että houkuttelevia. Hän halusi osoittaa, että luonnonkosmetiikka voi olla yhtä hienostunutta ja tyylikästä kuin perinteinen kosmetiikka. Kjaer Weis onkin todellinen luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja.

Tuotteiden koostumukset ovat huippuluokkaa. Laadukkaat koostumukset levittyvät unelman pehmeästi ja pysyvät iholla loistavasti, sarja onkin monien ammattimeikkaajien suosiossa. Kjaer Weis käyttää vain luonnollisia ja sertifioituja raaka-aineita, jotka ovat peräisin kestävästi viljellyistä lähteistä. Merkki on sitoutunut tarjoamaan laadukasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja tai keinotekoisia täyteaineita. Tuotteet ovat valmistettu Italiassa ja niillä on italialainen luonnonkosmetiikan sertifikaatti CCPB.

Erottuva pakkausdesign ja uudelleentäytettävät tuotteet

Yksi Kjaer Weisin erottuvista piirteistä on sen pakkausdesign. Pakkaukset henkivät eleganttia tyylikkyyttä punaisine kuorineen, sisältä paljastuu korumainen metallirasia, joka on tehty kestämään vuosia. Jokainen Kjaer Weisin tuote on uudelleen täytettävä. Myös täyttöpakkaukset on suunniteltu kauniiksi ja pakattu kierrätettävään pahviin. Kjaer Weis pyrkii vähentämään turhaa jätteen määrää ja kannustaa kuluttajia pitämään kiinni suosikkituotteistaan pidempään.

Laaja valikoima ja suosituimmat tuotteet

Yksi Kjaer Weisin suosituimmista tuotteista on Foundation -meikkivoide. Meikkivoide jättää iholle keskipeittävän puolimattaisen lopputuloksen ja antaa iholle raikkaan ja luonnollisen lopputuloksen. Tuote sisältää ravitsevia ainesosia, kuten manteli-, jojoba- sekä kookosöljyjä, jotka kosteuttavat ihoa samalla kun ne tasoittavat sen sävyä. Meikkivoide on saatavana useissa eri sävyissä, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon.

Toinen suosittu tuote Kjaer Weisilta on Cream Blush -poskipuna. Tämän poskipunan koostumus on voidemainen ja se levittyy helposti iholle. Poskipuna antaa kasvoille terveen hehkun ja sen pigmentti kestää pitkään iholla. Tuote sisältää muun muassa ruusunmarjaöljyä, joka hoitaa ihoa samalla kun ne tuovat sille väriä.

Kjaer Weisin Im-Possible Mascara on sertifioidun luonnonkosmetiikan todellinen läpimurto — ensimmäinen volyymiripsiväri, joka tuo ripsille ääretöntä runsautta, pituutta ja kaarevuutta. Im-Possible ripsiväri on täynnä ravitsevia luomuainesosia, joiden ansioista ripset pysyvät silkkisinä ja joustavina.

Kjaer Weisilta löytyy laaja valikoima huulipunia, jotka ovat suosittuja kauneusalan ammattilaisten ja kuluttajien keskuudessa. Huulipunat sisältävät kosteuttavia ainesosia, kuten sheavoita ja ruusunmarjaöljyä, jotka pitävät huulet pehmeinä ja kosteutettuina. Tuotteet tarjoavat intensiivisen värin ja kestävän lopputuloksen.

Kosmetiikkavalikoima sisältää kaiken tarvittavan meikkipohjan luomiseen: meikkivoiteet, peitevoiteet, poskipunat, aurinkopuuterit ja korostuspuuterit. Tuotteiden sävyt on suunniteltu sopimaan erilaisille ihonsävyille ja ne antavat luonnollisen lopputuloksen. Lisäksi merkki tarjoaa myös laajan valikoiman huulipunia ja silmänrajaustuotteita.

Kjaer Weisin tuotteet saattavat olla hieman hinnaltaan hieman arvokkaampia verrattuna perinteisiin kosmetiikkamerkkeihin, niiden laatu ja kestävyys tekevät niistä sijoituksen arvoisia.

Kjaer Weis on todellinen luonnonkosmetiikan luksusbrändi, joka tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita kaikille, jotka haluavat panostaa sekä ulkonäköönsä että ympäristöystävällisyyteen. Merkin sitoutuminen kestävään kehitykseen ja uudelleentäytettäviin pakkauksiin tekee siitä erottuvan kilpailijoistaan. Jos etsit luonnonkosmetiikkaa, joka ei tingi laadusta tai tyylistä, Kjaer Weis on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Suosituimmat Kjaer Weis -tuotteet

Kjaer Weis -kategoriat

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.