Silmien rajaus

Jolien valikoima sisältää rajauskyniä sekä nestemäisiä eyelinereita eri sävyissä klassisesta mustasta ja ruskeasta hieman säväyttävämpiin sävyihin. Eyeliner tai kajaali tuo viimeisen silauksen näyttävään silmämeikkiin.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 2 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Jolien valikoima sisältää silmänrajauskyniä sekä nestemäisiä eyelinereita eri sävyissä klassisesta mustasta ja ruskeasta hieman säväyttävämpiin sävyihin. Silmän kynärajauksesta saa todella kestävän, kun sen päälle laittaa vähän luomiväriä. Luomiväriä ja viistopäistä sivellintä voidaan käyttää myös kynärajauksen pehmentämiseen.

Eyeliner sopii erinomaisesti antamaan klassisuuden lisäksi dramaattisuutta silmämeikkiin. Teräväkärkinen Absolution Le Liner -nestemäinen eyeliner on paras eyeliner intensiivisen silmämeikin aikaansaamiseksi!

Pehmeä kajaali sopii ihanasti luonnolliseen kuin intensiivisempaan lookiin. Luonnollisuutta tavoittelevalle suosittelemme juurikin silmänrajauskynää. Silmänrajauskynä on loistoapuri utuisen, pehmeän ja luonnollisen silmänrajauksen tekoon. Vegaaninen Lavera Soft Eyeliner -kajaali on helppokäyttöinen ja sitä on vaivatonta yhdistää erilaisiin meikkityyleihin.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.