Silmänympärysvoiteet

Silmienympärysiho on ohuempi kuin muu kasvojen iho ja tarvitsee siksi silmänympärysiholle tarkoitetun voiteen. Silmänympärysvoiteen käyttö on hyvä aloittaa yhtä aikaa silmämeikin käytön alkaessa, kuitenkin viimeistään noin 20-vuotiaana.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 48 tuloksesta

BEST
SELLER

Whamisa Eye Essence -Silmänympärysvoide

50,50 
Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Silmänympärysvoide – Miksi silmänympärysiho ikääntyy?

Silmänympärysiho on erityisen herkkä ja ohut alue kasvoilla, mikä tekee siitä alttiin ikääntymisen merkeille. Ikääntyessämme ihon elastisuus vähenee ja kollageenin tuotanto hidastuu, mikä johtaa juonteiden ja ryppyjen syntymiseen. Lisäksi silmien ympärillä oleva iho on altis kosteuden menetykselle, mikä voi aiheuttaa kuivuutta ja tummia silmänalusia. Ulkoiset tekijät, kuten auringon UV-säteily, stressi ja huono uni voivat myös vaikuttaa negatiivisesti silmänympärysten ihoon.

Silmänympärysvoide on yksi tärkeimmistä ihonhoitotuotteista, joka tarjoaa monia hyötyjä herkälle silmänympärysiholle. Silmänympärysvoide voi tehokkaasti kosteuttaa, ravita ja suojata ihoa sekä vähentää turvotusta, tummuutta, juonteita ja ryppyjä. Valitsemalla oikean silmänympärysvoiteen voit saavuttaa parhaat tulokset ja pitää ihosi terveen näköisenä.

Tehokas kosteutus ja ravitsevuus

Silmänympärysvoiteen ensisijainen tehtävä on tarjota tehokasta kosteutusta ja ravitsemusta herkälle silmänympärysiholle. Tämä alue on alttiimpi kuivuudelle ja kosteuden menetykselle, mikä voi johtaa juonteiden, ryppyjen ja kuivan ihon esiintymiseen.
Hyvä silmänympärysvoide sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa tai glyseriiniä, jotka auttavat sitomaan kosteutta ihoon. Lisäksi voiteessa voi olla ravitsevia öljyjä tai vitamiineja, kuten C-vitamiinia, jotka edistävät ihon terveyttä ja heleyttä.
Silmänympärysvoide auttaa pitämään silmien ympärillä olevan ihon pehmeän, joustavana ja nuorekkaana. Se myös vähentää kuivuudesta johtuvaa ärsytystä sekä parantaa meikin levittymistä tasaisesti.

Tummat silmänaluset

Valikoimastamme löytyy tummille silmänalusille tarkoitettuja silmänympärysvoiteita, jotka kirkastavat silmänympärysihoa saaden ne näyttämään vaaleammilta ja virkeimmiltä. Turvotusta laskevien silmänympärystuotteiden tehoa voidaan korostaa säilyttämällä niitä jääkaapissa. Tummat silmänaluset hyötyvät runsaasti kosteuttavista silmänympärysvoiteista. Paras silmänympärysvoide tummille silmänalusille voi sisältää esimerkiksi täyteläistä ja tehokosteuttavaa hyaluronihappoa.

Silmänympärysvoiteen annostelu

Silmänympärysvoidetta annostellaan noin nuppineulanpään kokoinen määrä, jonka jälkeen voide taputellaan kevyesti molemmille silmänympäryksille. Liialla annostelulla voi aiheuttaa silmänympärysiholle turvotusta, joten suosittelemme pysymään maltillisena silmänympärysvoiteen annostelussa.

Vinkki: Käytä silmänympärysvoiteen levitykseen nimentöntä sormea, sillä se on luonnostaan heikoin sormi. Näin et tule vahingossa painaneeksi silmien ympäryksen herkkää ihoa liikaa.

Juonteiden ehkäisy on silmänympärysvoiteen A ja O

Silmänympärysiho on herkkä kuivumaan ja silmämeikin poistaminen altistaa entisestään ohutta silmänympärysihoa kuivumiselle. Kuivuminen aiheuttaa ensimmäisiä näkyviä juonteita silmänympärysiholla. Silmänympäryksen säännöllinen kosteuttaminen viivästyttää ensimmäisten juonteiden ilmestymistä.

Milloin on hyvä aika aloittaa silmänympärysvoiteen käyttö?

Suosittelemme aloittamaan silmänympärysvoiteen käytön samoihin aikoihin, kun poistat säännöllisesti silmämeikkiä. Silmänympärysvoide toimii parhaiten ennaltaehkäisevänä tuotteena, sillä juonteiden ilmennettyä niitä on vaikeampi saada tasoittumaan. Silmänympärysvoide sopii käytettäväksi 20-vuotiaasta eteenpäin.

Täyteläinen vai geelimäinen silmänympärysvoide?

Runsaasti kosteuttavat ja täyteläiset silmänympärysvoiteet sisältävät rasvamaisia ainesosia, jotka tukevat ihon hyvinvoinnin tasapainoa ja suojaavat sitä rasitteilta ja kuivumiselta. Ne sopivat erityisesti kuiville silmänalusille. Täyteläiset silmänympärysvoiteet saattavat altistaa silmänympärysihon turvotukselle, varsinkin jos sitä annostelee roppakaupalla.

Geelimäinen silmänympärysvoide on koostumukseltaan kevyempi ja tällä tavoin auttaa ehkäisemään turvotusta silmien alueella. Geelimäinen silmänympärysvoide virkistää ja kostetuttaa silmänympärysihoa.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.