Gua sha

Perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva, kehoa ja mieltä rentouttava gua sha on saavuttanut suuren suosion. Gua sha -kiviä voidaan käyttää niin kasvojen kuin vartalon rentouttamiseen. Säännöllisellä käytöllä voidaan saavuttaa ihon kiinteytymistä, heleytymistä sekä ryppyjen ja juonteiden hälvenimistä. Gua sha -kiven saat lastan, kamman tai rullan muodossa.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 11 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Gua shan hyödyt

Yleisimmin Gua sha -käsittelyä käytetään kasvojen ihon hoitoon. Gua sha -kivinä käytetään usein jadekiveä, ametistia, ruusukvartsia tai laavakiveä. Jokaisella gua sha -kivellä uskotaan olevan erilaisia hoitavia ominaisuuksia aina mielen hyvinvoinnista ihon hyvinvointiin.

Gua sha aktivoi mikroverenkiertoa, joka kiihdyttää imunesteiden virtaamista. Imunesteiden virtaaminen auttaa kuona-aineiden ja turvotuksen poistamiseen, jolloin kehosta poistuu toksiineja. Ihon pintaverenkierron aktivointi myös parantaa hoitotuotteiden imeytymistä ihoon, jonka jälkeen hoitotulos on entistä vaikuttavampi.

Gua sha -käsittely yhdistetään usein kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, sillä se vaikuttaa niin mielen kuin kehon hyvinvointiin. Se ei ainoastaan vaikuta lihasten rentoutumiseen, vaan nostaa myös serotoniinitasoja sekä rauhoittaa parasympaattista hermostoa, kun annat itsellesi rauhoittavaa, hyväksyvää ja lempeää kosketusta.

Gua sha:a harjoittavat monet kehonhuollon ja kauneuden alan ammattilaiset, mutta gua sha kasvohierontaa voi tehdä sujuvasti myös itse ja voit säännöllisen käytön avulla saavuttaa hoitolatasoisia hoitotuloksia. Monet ovat saaneet gua sha:sta apua kaksoisleuan kiinteyttämiseen.

Suosittelemme käyttämään kasvoseerumia tai -öljyä gua sha -kiven kanssa, jolloin gua sha -kivi pääsee liukumaan iholla sulavasti.

Gua sha kivi – sopivan gua sha -kiven valinta

Gua sha -kampa sopii niin kasvojen kuin vartalon ihon hoitamiseen. U:n muotoinen kohta sopii kasvojen leukalinjan, poskiluiden, niskan ja kaulan käsittelyyn. Kamman pitkä sivu sopii taas dekolteen, kasvojen ja vartalon käsittelyyn. Gua sha-kampa vähentää lihaksien jäykkyyttä ja rentouttaa oloa.

Gua sha -lusikka on tarkoitettu erityisesti silmänympärysihon käsittelyyn, mutta kätevän lusikkamaisen muodon ansiosta se sopii myös kasvojen kuin kaulan alueelle. Lusikan voi viilentää ennen käyttöä kylmässä vedessä, jolloin silmänympärysiho tuntuu täydellisen virkistyneeltä. Lusikka aktivoi tehokkaasti lymfakiertoa poistaen turvotusta.

Gua sha -lasta on suunniteltu kasvojen iholle. Lasta on kampaa pienempi ja aaltoileva muoto sopii erityisen hyvin kasvojen luustolle, leukalinjaan, purulihaksistoon, poskiluille ja silmien ympärille.

Gua sha -jaderulla sopii kokonaisvaltaisesti niin kasvojen, kaulan, niskan kuin dekolteen käsittelyyn. Jaderullassa on pieniä nyppylöitä, jotka tehostavat verenkiertoa sekä kollageenin muodostumista, jolloin myös hoitotuotteiden imeytyminen ihoon paranee. Jaderullaus vähentää ihon turvotusta ja heleyttää ihoa ihanasti. Nyppylät eivät kuitenkaan aiheuta ihon rikkoutumista, kuten esimerkiksi mikroneulaus.

Huom. Kasvojen iholla voi esiintyä epäpuhtauksia muutamien viikkojen säännöllisen käytön jälkeen. Tästä ei kannata kuitenkaan huolestua, sillä se kertoo toksiineja poistavan gua sha-hieronnan hoitotehosta. Jatka gua shan käyttämistä, kun näppylät ovat rauhoittuneet.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.