Sapienic

Sapienicin tavoitteena on rakentaa ihon hyvinvointi uudelleen probioottien avulla. Sapienic tarjoaa valikoiman tarkkaan valittuja ihonhoitotuotteita, jotka perustuvat ihon oman talin ja mikrobien vaalimiseen. Iholle tuodaan hyviä mikrobeja, jotka lisäävät ihon luontaisen mikrobiomin monimuotoisuutta.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 8 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Kaksi miljoona vuotta ajassa taaksepäin

Sapienic on innovatiivinen, minimalistinen ihonhoitosarja, joka vie ihonhoidon kaksi miljoonaa vuotta taaksepäin. Nykypäivän moderni elämäntyyli aiheuttaa iholle monenlaisia haasteita, kuten herkkyyttä ja aknea. Olemme vähitellen menettäneet kosketuksemme luontoon ja samalla mikrobiomimme monimuotoisuus on vähentynyt. Sapienic on yksi harvoista ihonhoitosarjoista, joka sisältää eläviä probiootteja.

Sarjan lähestymistapa ihonhoitoon on auttaa palauttamaan iho sen luonnolliseen tilaan. Sapienic tarjoaa valikoiman tarkkaan valittuja ihonhoitotuotteita, jotka perustuvat ihon oman talin ja mikrobien vaalimiseen. Iholle tuodaan hyviä mikrobeja, jotka lisäävät ihon luontaisen mikrobiomin monimuotoisuutta. Lisäksi ihon seebumia häiritään niin vähän kuin mahdollista. Siksi valikoima ei sisällä esimerkiksi vaahtoavia puhdistustuotteita.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.