Kasvokuorinnat

Kuorintavoiteiden tarkoitus on kuoria pois kuollut ihosolukko, joka hidastaa ihon ravinnonottoa ja ravinteiden hyödyntämistä ja saa ihon näyttämään samealta. Valikoimistamme löytyy rakeettomia hedelmähappokuorintoja sekä rakeellisia kuorintoja.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 27 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Kuorintavoiteiden tarkoitus on kuoria pois kuollut ihosolukko, joka hidastaa ihon ravinnonottoa ja ravinteiden hyödyntämistä ja saa ihon näyttämään samealta.

Valikoimistamme löytyy rakeettomia hedelmähappokuorintoja eli entsymaattisesti kuorivia kuorintavoiteita sekä rakeellisia kuorintoja, joista löytyy sopiva vaihtoehto myös herkkäihoisille. Kuorivia tuotteita suositellaan käytettäväksi puhdistetuille kasvoille noin kerran viikossa normaalin kasvojenpuhdistusrutiinin lisäksi.

Luonnonkosmetiikan kuorinnoissa rakeet ovat aina luonnollista alkuperää kuten esimerkiksi jauhettua bambua tai hyvin hienoksi murskattua hedelmän kiveä tai siementä.

Hedelmähapot eli alfahydroksihapot (AHA-hapot) toimivat monissa ihoa kirkastavissa kuorinnoissa tehoaineina. Hedelmähappoja käytetään kotihoitotuotteissa niin pieninä ja matalina pitoisuuksina, että ne sopivat yleensä hyvin lähes kaikille ihotyypeille. Mikäli ihosi on hyperherkkä tai siinä on esimerkiksi ruusufinniä, suosittelemme kuitenkin käyttämään hedelmähappoja sisältäviä tuotteita varoen. Hedelmähappotuotteita voi hyvin herkälle tai reagoivalle iholle testata ensin pienelle ihoalueelle.

Hedelmähapot kuorivat ihoa irrottamalla kuollutta ihosolukkoa ihon uloimmasta kerroksesta. Lisäksi hedelmähapot toimivat humektantteina eli ne kosteuttavat ihoa. Luonnonkosmetiikassa käytetään mm. omenasta, sitruunasta, appelsiinista, mustikasta, sokeriruo’osta ja ananaksesta saatavia happoja. Hedelmähapot sopivat erityisen hyvin ikääntyneen ihon, epäpuhtaan ihon sekä pigmenttimuutosten hoitoon.

Jolien valikoimassa on täysin rakeettomia hedelmähappokuorintoja, jotka löydät helposti hedelmähappokuorintojen nimellä. Nämä kuorinnat perustuvat hedelmähappojen kuorivaan ja kirkastavaan vaikutukseen. Kuorinnat levitetään kasvoille naamion tapaan ja annetaan vaikuttaa muutamasta minuutista 10 minuuttiin.

Lisäksi valikoimamme kattaa hedelmähapoilla terästetyt kuorinnat, joissa on lisäksi mukana myös rakeita. Nämä sopivat erityisen hyvin esimerkiksi mustapäiden ja muiden pienten tukkeutumien hoitoon. Nämä kuorinnat kannattaa levittää kasvoille muutamaksi minuutiksi vaikuttamaan, ja sen jälkeen vielä pyöritellä käsin rakeita iholla. Hedelmähappopitoisuudet ovat näissä kuorinnoissa vielä pienemmät kuin rakeettomilla verrokeillaan.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.