Kasvonaamiot

Kasvonaamiot ovat osa säännöllistä kokonaisvaltaista ihonhoitoa ja ne ovat tehokas apu iho-ongelmien hoitamiseen. Valitse kasvonaamio aina ihon tarpeiden mukaan. Joliesta saat ihosi tarpeiden mukaiset iki-ihanat kasvonaamiot kotispa-hetkiin!

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 54 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Kasvonaamion hyödyt

Jolien valikoimassa on monipuolisesti puhdistavia, kosteuttavia, kiinteyttäviä, kirkastavia ja iho-ongelmia rauhoittavia kasvonaamiovaihtoehtoja. Saat naamiosta parhaimman hyödyn, kun kuorit kasvot kuorintatuotteella ennen naamion levittämistä. Kuolleen pintasolukon poistamisella naamion vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään ihoon paremmin. Kosteuttavat kasvonaamiot voidaan jättää iholle yön yli.

Naamiot voivat auttaa kosteuttamaan ihoa, poistamaan ylimääräistä öljyä tai häivyttämään ihohuokosia. Kasvonaamiot ovat hemmottelevia tuotteita, jotka tuovat pikatehoa ihonhoitorutiiniin. Ne ovat myös tärkeä vaihe meikkiä edeltävässä rutiinissasi, sillä ne auttavat luomaan sileän pohjan meikkipohjan levittämistä varten.

Kasvonaamion valinta

Kasvonaamio valitaan aina ihon tarpeiden mukaan, ei ainoastaan ihotyypin mukaan. Jos sinulla on esimerkiksi kuiva iho, mutta tukkeutuneita ihohuokosia, apu voi löytyä puhdistavasta kasvonaamiosta. Jos sinulla on taas pintakuiva ja rasvoittuva iho, apu voi löytyä kosteuttavasta kasvonaamiosta. Valikoimistamme saat monipuolisesti erilaisia kasvonaamioita, jotka auttavat pitämään huolta ihostasi – olipa ihosi kuiva, rasvoittuva, sekaiho tai täsmähoitoa kaipaava.

Yleensä kasvonaamiota käytetään kerran viikossa, tarkistathan aina pakkauksesta käyttöohjeet.

Vinkkejä kasvonaamion valinnan tueksi:

1. Pohdi, mitä ihosi kaipaa. Voit keskittyä esimerkiksi ihon kiinteytykseen, ihon kosteuttamiseen, rauhoittamaan tulehtunutta ihoa tai kirkastamaan sameaa ihoa.

2. Voit pohtia kasvonaamion valintaa myös ihotyypin mukaan. Jos sinulla on rasvoittuva iho voit valita esimerkiksi syväpuhdistavan kasvonaamion (esim. savinaamio), joka auttaa hillitsemään talintuotantoa.

3. Jos koet ongelmaksi esimerkiksi t-alueella olevat mustapäät ja kasvojen ulkoreunoilla olevan kuivuuden, voit levittää puhdistavaa naamiota t-alueelle ja kosteuttavaa naamiota taas kasvojen ulkoreunoille. Näin pääset tehostamaan kasvonaamion vaikutuksia ihosi tarpeiden mukaan.

4. Kasvojen ihon tarpeet muuttuvat esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Tämän takia on suositeltavaa hankkia eri iho-ongelmiin sopivat kasvonaamiot, jolloin saat tehohoitoa aina tarvittaessa.

5. Voit myös levittää kaulan ja dekolteen alueelle eri kasvonaamiota kuin kasvoille. Kaipaako kaulan alue esimerkiksi kiinteytystä ja kasvojen alue kosteutusta?

6. Kuinka usein aiot käyttää kasvonaamiota? Jos aiot käyttää kasvonaamiota vain hyvin satunnaisesti, kertakäyttöinen kangasnaamio eli sheet mask voi olla sinulle kätevämpi vaihtoehto. Jos kuitenkin aiot käyttää kasvonaamiota säännöllisesti, purkista kasvoille levitettävä naamio voi olla sinulle sopivampi valinta.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.