Puhdistustuotteet

Jolien valikoima sisältää monipuolisesti erilaisia puhdistusöljyjä, -maitoja, -vaahtoja ja -geelejä sekä puhdistusvesiä päivittäiseen ihonpuhdistukseen. Tehokkaiden puhdistustuotteiden tarkoituksena on poistaa meikki sekä päivän mittaan ihon pintaan kertynyt lika ja ilmansaasteet kasvoilta.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 104 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Juuri sinulle sopiva puhdistustuote

Jolien valikoima sisältää monipuolisesti erilaisia puhdistusöljyjä, -maitoja, -vaahtoja, ja -geelejä päivittäiseen ihonpuhdistukseen. Valikoimissa on myös meikin puhdistukseen suunnattuja misellivesiä ja silmämeikinpoistoaineita.

Sopivan puhdistustuotteen valinta

Ihollesi sopivan puhdistustuotteen valinta on ensimmäinen vaihe kohti onnistunutta ihonhoitorutiinia. Puhdistustuote tukee ihosi hyvinvointia pitämällä huolen sen luonnollisesta tasapainosta. Meikin poiston lisäksi se vie iholta päivän mittaan kertyneet bakteerit, ilmansaasteet ja muut epäpuhtaudet. Jolien monipuolisesta valikoimasta löydät ihontarpeidesi mukaiset tehokkaat puhdistustuotteet.

Useimmille ihotyypeille riittää iltaisin tapahtuva kasvojen puhdistus omalle iholle sopivilla puhdistustuotteilla. Puhdistus on hyvä tehdä ihon omaa suojaa kunnioittaen ja viimeistellä puhdistus kasvo- tai kukkaisvedellä, jotka palauttavat ihon tasapainon ja vahvistavat ihon omia suojamekanismeja. Puhdistusta voidaan tehostaa käyttämällä esimerkiksi puhdistusliinaa tai Konják -sientä.

Jokaisen iho on yksilöllinen ja sen tarpeet muuttuvat ajan saatossa, jolloin sopivan puhdistustuotteen löytäminen selviää usein kokeilemalla – Jolien valikoima täyttää ihonhoidon tarpeet kaikissa tilanteissa.

Puhdistusmaito puhdistaa hellävaraisesti

Jos ihosi kaipaa hellävaraista puhdistusta, hyvä vaihtoehto on puhdistusmaito. Se puhdistaa lempeästi iholta epäpuhtaudet ja kevyen meikin jättäen iholle pehmeän ja raikkaan tunteen. Puhdistusmaito sopii niin kuivalle kuin rasvaisellekin iholle, eikä vahingoita ihon luonnollista kosteustasapainoa. Herkkä, herkästi punertava ja ongelmaiho hyötyvät myös puhdistusmaidon ihoa rauhoittavasta ominaisuudesta. Puhdistusmaito kosteuttaa ihoa ja ylläpitää sen kosteustasapainoa. Miellyttävän ihotuntuman lisäksi puhdistusmaidon muita ehdottomia etuja on sen soveltuvuus päivittäiseen käyttöön ja riittoisa, pitkäkestoinen koostumus. Jos käytät vahvaa meikkiä, niin tällöin suosittelemme puhdistusmaitoa kaksoispuhdistuksen toiseksi vaiheeksi.

Puhdistusöljy syväpuhdistaa

Puhdistusöljyt ovat trendien pinnalla – eikä syyttä. Puhdistusöljyt tukevat ihon suojamekanismeja samalla syväpuhdistaen. Ne soveltuvat kasvojen puhdistukseen niin yksinään kuin kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi.

Puhdistusöljy liuottaa iholta öljyliukoiset tuotteet kuten auringonsuojavoiteet, vedenkestävän ripsivärin kuin muutkin öljyliukoiset meikkituotteet – ihanteellinen siis vahvoista meikeistä pitäville! Öljyliukoisuuden takia se puhdistaa tehokkaasti myös talia, rasvaisuutta ja muita epäpuhtauksia, jolloin iho on syväpuhdistettu ja kosteutettu. Kuiva ja ikääntyvä iho hyötyy öljystä yksinäänkin, vaikka myös vesiliukoinen puhdistus sen jälkeen on suositeltavaa.

Rasvaisen ja öljyisen ihon omaavan pitää olla tarkempi puhdistusöljyn valinnassa, sillä tietyt raaka-aineet saattavat tukkia ihohuokosia, jolloin tuotteen huuhtelussa pitää olla erityisen huolellinen. Kuitenkin kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena öljypuhdistus on erittäin suositeltavaa myös rasvaiselle iholle, sillä vesiliukoinen puhdistus toisena vaiheena varmistaa ettei öljynjäämät jää iholle muhimaan. Musliiniliina myös varmistaa ettei öljynjäämiä jää iholle.

Jolien valikoimista löytyy runsaasti erilaisia puhdistusöljyjä kuten trendikäs emulgoituva Bybi Swipe Clean -puhdistusöljy, joka muuttuu öljymäisestä koostumuksesta maitomaiseksi veden vaikutuksesta!

Voidemaiset puhdistustuotteet, puhdistusbalmit

Puhdistusvoide, jota kutsutaan myös nimellä ”Cleansing balm” on voidemainen puhdistustuote. Nämäkin ovat syystä hittituotteita – ne puhdistavat ja ravitsevat kasvojen ihoa tehokkaasti! Miellyttävästi levittyvät puhdistusvoiteet vievät iholta päivän aikana kasvojen pinnalle kertyneen lian sekä poistaa meikin tehokkaasti. Hellävaraisuutensa ansiosta se sopii hyvin herkällekin iholle. Suosittelemme tehokombona kaksoispuhdistukseen puhdistusöljyä ja puhdistusvoidetta, jotka puhdistavat vahvankin meikin ja on oiva apukeino tukkeutuneelle iholle! Jolien valikoimasta löydät puhdistusvoiteet ihon tarpeidesi mukaan, kokeile esimerkiksi suomalaisen Flow Cosmetics:in ”Balm to Milk Cleanser” -puhdistusvoidetta, joka sopii jokaiselle ihotyypille!

Puhdistusvaahdot ja puhdistusgeelit

Jolien valikoimassa on laadukkaat ja hellävaraiset puhdistusvaahdot sekä -geelit. Ne poistavat lian ja epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta samalla tukevat ihon suojamekanismeja kuivattamatta ihoa.

Puhdistus- eli misellivedet

Misellivesi on hellävarainen puhdistusaine, jota ei huuhdella kasvoilta pois. Misellivesi koostuu pienistä pinta-aktiivisista miselleistä sekä vedestä ja ihoa hoitavista ja kosteuttavista aineista. Misellit toimivat kuin magneetit, jotka vetävät puoleensa likaa, öljyä ja meikkiä iholtasi ilman kovaa hankausta tai huuhtelua. Misellivettä käytetään pyyhkimällä kasvot misellivedellä kostutetulla vanulapulla. Misellivesi sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Lue lisää “Mitä on misellivesi? 9 kysymystä ja vastausta” -artikkelista.

Luonnonkosmetiikan puhdistustuotteet kasvoille

Jolien valikoimassa on runsaasti luonnonkosmetiikan kasvojenpuhdistusaineita. Luonnonkosmetiikan puhdistusaineet ovat mietojen pesutensidien ansiosta hellävaraisia ihon hydrolipidikalvolle eli suojakelmulle. Ylellisiä ja turvallisia puhdistustuotteita löytyy jokaiselle ihotyypille huomioiden mahdolliset iho-ongelmat sekä ihon erityistarpeet.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.