Flow Cosmetics

Flow Cosmetics on luonnonkosmetiikkaa valmistava kotimainen perheyritys, jonka tarina lähti liikkeelle palasaippuoista jo yli 20 vuotta sitten. Nykyisin Flow Cosmetics on laajentunut monipuoliseksi ihonhoitobrändiksi, jonka valikoimasta löytyy tuotteet kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 24 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Luonnonkosmetiikkaa Riihimäeltä

Kotimainen perheyritys Flow Cosmetics on toiminut vuodesta 2004 ja sitä voidaankin kutsua suomalaisen luonnonkosmetiikan pioneeriksi. Tuotteet valmistetaan Riihimäellä käsityönä omassa pientehtaassa pienissä erissä. Tuotteissa on korkea pitoisuus luomuviljeltyjä tai villinä kasvaneita raaka-aineita.

Flow Cosmetics käyttää tuotteissaan sekä Suomesta että ulkomailta saatavia raaka-aineita ja hyödyntää aina lähituotantoa kun se on mahdollista. Villinä kasvaneita kanervaa, katajaa, pohjoisen marjoja ja niiden siemenöljyjä saadaan Lapista, nokkonen ja kehäkukka taas saadaan Hyvinkäältä luomutilalta. Hunaja ja propolis-uute tulevat Hausjärveltä. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjä ja sertifioituja ja pakkausmateriaalit kierrätettäviä.

Flow Cosmeticsin kutsumus ja intohimo on tehokkaiden tuotteiden valmistaminen erilaisiin ihotarpeisiin. Aina luonnollista. Aina tehokasta. Aina rehellistä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.