Kasvovoiteet

Jolien laajasta valikoimasta saat kasvovoiteen ihon eri tarpeisiin. Kasvojen ihon säännöllinen kosteuttaminen ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa sekä suojaa ihoa ympäristön rasitukselta ja ilmansaasteilta.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 180 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Kasvovoide ihosi tarpeen mukaan

Kasvovoiteen käyttö on tarpeellinen osa ihonhoitorutiinia, suojaamisen lisäksi kasvovoide lukitsee sitä edeltävät hoitotuotteet ihoon. Kasvovoiteet auttavat tukemaan ihon vastustuskykyä ja toimintoja sekä ehkäisemään erilaisia iho-ongelmia, kuten ihon kuivumista, punoitusta ja epäpuhtauksia.

Ravintorikkaista voidevaihtoehdoista löydät varmasti tarpeidesi mukaisen kasvovoiteen niin päivävoiteena, uudistavana yövoiteena kuin hyödyllisenä monitoimivoiteena.

Valikoimastamme löytyy sopivia tuotteita jokaisen ihotyypin tarpeeseen, etsit sitten kiinteyttäviä, kirkastavia, puhdistavia, rauhoittavia, hajusteettomia tai kosteuttavia kasvovoiteita.

Ihotyypistäsi huolimatta ihosi ansaitsee päivittäisen huolenpidon ja hyvinvoivan tunteen! Voit helpottaa unelmiesi kasvovoiteen etsintää käyttämällä sivustolla olevia suodattimia, jotka huomioivat ihosi erityistarpeet ja suosikkituotemerkkisi.

Valitset sitten kosteusvoiteeksi päivävoiteen tai yövoiteen, on tärkeää, että se sopii ihollesi kuin mieltymyksiisi. Suosittelemme käyttämään sekä päivävoidetta että yövoidetta, jotta saat parhaimman hyödyn.

Kasvovoiteen valinta riippuu monista tekijöistä, kuten ympäristöstä, vuodenajasta kuin ihotyypistä, ikääntymisestä ja iho-ongelmista. Esimerkiksi kesällä ihosi voi kaivata kosteusvoiteessa olevaa aurinkosuojaa, kun taas talvella ihosi voi haluta täyteläisempää kasvovoidetta.

Päivävoide

Päivävoide on usein koostumukseltaan ohuempi kuin yövoide. Sen tarkoituksena on suojata ihoa päivän aikana tapahtuvilta rasitteilta – kylmyydeltä, lämmöltä ja muilta ympäristötekijöiltä, kuten ilmansaasteilta, kuivalta huoneilmalta ja pölyltä.

Päivävoide myös tukee ihon kosteustasapainoa sekä lukitsee seerumin ja kasvoveden ihoon.

Päivävoiteen käyttäminen ei siis ole yhdentekevää, se on tärkeä osa ihonhoitoa, joka varmistaa ihon hyvinvoinnin ylläpitämisen, ehkäisten sen ennenaikaista ikääntymistä. Ohuemman koostumuksen ansiosta päivävoide sopii myös meikin alle. Osa päivävoiteistamme sisältää aurinkosuojan valmiiksi.

Yövoide

Yövoide ravitsee ja tukee ihon uudistumisprosessia yön aikana. Yön aikana ihon uudistuminen kiihtyy, siksi se on täydellinen aika ravitsevan ja elvyttävän yövoiteen käytölle. Se palauttaa ja kosteuttaa ihoa, joka on altistunut päivän aikana ympäristön rasituksille. Yövoide lukitsee kosteuden ihoon yön ajaksi ja on useimmiten täyteläisempi kuin päivävoide. Yön aikana sen hoitavat ainesosat ehtivät imeytyä ihoon, jolloin kasvot tuntuvat pehmeältä, kimmoisalta ja palautuneilta aamulla herätessä. Kuiva iho hyötyy yövoiteesta myös päivisin. Jotkut yövoiteet saattavat olla alttiimpia auringon vaikutuksille, jonka takia suosittelemme huomioimaan aurinkosuojan tarpeellisuuden.

Huomioithan, että osa kasvovoiteista soveltuu erinomaisesti päivävoiteeksi kuin yövoiteeksi.

Täsmätuotteet

Täsmätuotteet ovat tarkoitettu eri iho-ongelmien tarkempaan hoitamiseen. Niitä käyttämällä saat lisätehoa ongelmaihon hoitamiseen. Täsmätuotteesta riippuen ne voivat auttaa esimerkiksi: pigmenttiläiskiin, epäpuhtauksiin ja ihottumiin. Löydät täsmätuotteita niin kasvovoide-osiosta kuin seerumit-osiosta.

Tästä muutama vinkki kasvovoiteen valintaan:

Valitse kasvovoide ihotyyppisi mukaan.

Jos sinulla on kuiva iho…
Valitse täyteläinen ja öljypohjainen kasvovoide, joka sisältää rasvamaisia ainesosia.

Jos sinulla on seka- tai rasvoittuva iho…
Valitse kevyt kasvovoide, joka on vesipohjainen.

Jos sinulla on normaali iho…
Valitse kasvovoide, joka sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja sekä kosteuttavia ainesosia.

Jos kaipaat tarkempaa hoitoa:

Jos sinulla on ikääntyvä iho…
Valitse kasvovoide, joka on runsaasti kosteuttava, se voi sisältää esimerkiksi rasvamaisia ainesosia kuten kasviöljyjä. Paras kosteusvoide ikääntyvälle iholle voi sisältää esimerkiksi bakuchiolia, Q10, peptideja tai kasvin kantasoluja.

Kokeile esimerkiksi päivävoiteena Evolve Organic Beauty Multi Peptide 360 Anti-ageing Cream -kasvovoidetta. Lavera Re-Energizing Sleeping Cream -yövoide sisältää kasviöljyjä, jotka hellivät ihoasi yön aikana.

Jos sinulla on herkkä iho…
Valitse kosteuttava ja hajusteeton kasvovoide. Kasvovoide voi sisältää esimerkiksi ihoa rauhoittavaa aloe veraa. Kokeile esimerkiksi Lavera Basis Sensitiv -ihonhoitosarjan kasvovoidetta ja yövoidetta.

Jos sinulla on eloton iho…
Valitse antioksidanttirikas kasvovoide, joka sisältää esimerkiksi ihoa kirkastavaa C-vitamiinia tai hoitavaa E-vitamiinia.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.