Antipodes

Korkealaatuiset uusiseelantilaiset raaka-aineet, tiede ja innovaatio – näistä koostuu perustaja Elizabeth Barbalichin jo yli 15 vuotta sitten luoma, aivan upea Antipodes! Tuotefilosofian ytimessä on alusta asti ollut laboratoriotestein todistettu tehokkuus ja tulokset, sekä ennen kaikkea 100 % luonnollinen alkuperä ja ympäristön huomioon ottaminen.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 32 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Tutkittua ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa tehokkaista uusiseelantilaisista raaka-aineista

Sarjan perustaja Elizabeth Barbalich tutustui luonnolliseen elämäntyyliin kasvattaessaan kolmea lastaan. Siirtyessään uuteen elämäntapaan, hän halusi tuoda sen kautta löytyneen terveyden ja energisyyden tunteen myös ihonhoitoon.

Hän halusi käyttää puhtaita uusiseelantilaisia ainesosia, jotka oli valittu tieteellisin perustein. Elizabeth on opiskellut myös biologian tutkinnon, joten tiede onkin aina ollut osa perustajan elämää. Yhdistämällä rakkauden tieteeseen ja luontoon syntyi kaunis, huippuluokan brändi, joka tuottaa tuloksia ja on samalla hyväksi ihollesi sekä ympäristölle.

Sarjan tuotteissa ei tingitä laadusta, vaan tutkimus- ja kehitystyö voi viedä jopa 18 kuukautta. Tuotteet testataan vielä viimeistelyvaiheessa laboratoriotestein, jolloin tutkijat tarkastelevat lopputuotteen vaikutusta ihosoluille. Antipodesilla uskotaan, että kuluttajat ansaitsevat tuloksia tuovia tuotteita, joissa on otettu huomioon tieteellinen näyttö.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.