Absolution

Absolution on pariisilainen hoitolasarja, joka on valloittanut jo monet sydämet toinen toistaan ihanimmilla tuotteillaan. Se sopii niin naisille kuin miehille. Tyylikkäät pakkaukset ovat katseenkiinnittäjiä ja tuotteiden tehokkaat koostumukset tekevät ihmeitä iholla. Tuotteita voi käyttää yksittäin tai yhdessä sarjan muiden tuotteiden kanssa. Lue lisää Absolution-tuotemerkistä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 40 tuloksesta

Absolution La Crème du Teint -Meikkipohja

45,00 
Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Absolutionin tarina

Absolutionin tarina sai alkunsa perustaja Isabelle Caronillan omasta tarpeesta löytää kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet todella tehoaisivat ja vastaisivat ihon tarpeisiin. Isabelle päätti perustaa oman kosmetiikkasarjan, joka tarjoaisi luonnollista kosmetiikkaa tinkimättä ihonhoidosta ja tyylikkyydestä.

Pariisittaren omien sanojen mukaan oli ainoa keino luoda maailmaan juuri sellainen kosmetiikkasarja, joka vastaisi hänen omia käsityksiään siitä, mitä on alusta loppuun asti hiottu kosmetiikka – ja sisältäisi uniikkina lisämausteena hänen oman taiteellisen kädenjälkensä.

Absolution henkii jo pelkällä visuaalisella ilmeellään tyylikkyyttä, omaperäisyyttä ja itsevarmuutta. Kauniit ja tyylikkäät pakkaukset ovat kasteenvangitsijoita.

Absolution on suosittu maailmalla myös julkkisten keskuudessa

Absolution on toiminut vuodesta 2009 asti ja se on vakiinnuttanut asemansa kosmetiikkamarkkinoilla sekä valloittanut monien kosmetiikan kuluttajien sydämet laadukkailla ja tyylikkäillä tuotteillaan. Kuuluisien Absolution-fanien joukkoon kuuluvat muun muassa Vanessa Paradis, Brooke Shields ja Keira Knightley.

Tuotteiden tehokkaat koostumukset

Absolution tarjoaa hoitolatasoista ihonhoitoa kotioloissa. Sarjan tuotevalikoimassa on otettu huomioon erilaiset ihotyypit ja iho-ongelmat, joiden hoitaminen sarjan tehokkailla ja toimivilla tuotteilla on ihanan helppoa.

Suosituimpien tuotteiden kärkisijoilla keikkuvat vuodesta toiseen superkosteuttava Le Serum Anti Soif- kosteuttava seerumi, sekä ihoa hellivä ja ravitseva Addiction kasvoöljy. Nämä ihmeaineet sopivat kaikille ihotyypeille tehden ihosta kauniin hehkuvan.

Absolutionin kaikkia ihonhoitotuotteita voi käyttää yksittäin tai päällekkäin, tuotteista voi myös sekoittaa seoksen oman ihon tarpeiden mukaisesti. Tuotteiden supertehokkaat, tiivistemäiset ainesosat toimivat synergisesti ja niiden vaikutukset muuttuvat ja tehostuvat sekoitettaessa. Koostumuksia muuttelemalla tuotteita voi käyttää hyvin taloudellisesti ja monipuolisesti.

Tuotteet on suunniteltu sekä naisille että miehille

Unisex-brändi pitää sisällään yhden erityisen miesten voiteen, mutta periaatteessa kaikki sarjan tuotteet sopivat hyvin myös miehille tehojensa ja tuoksujensa puolesta.

Absolutionin tuotteet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista

Absolutionin tuotteiden luomupitoisuus on vähintään 52 prosenttia ja kasviperäisistä raaka-aineista 96 prosenttia on luomuviljeltyjä. Raaka-aineissa hyödynnetään maailman ravinnerikkaimpia kasviöljyjä ja uutteita. Bonuksena vielä useat tuotteet on höystetty superfoodeilla.

Tuotteet valmistetaan Ranskassa ja kaikki raaka-aineet tulevat samalta alueelta, jolloin laaduntarkkailu on helpompaa ja jatkuvampaa. Lähellä tuotettujen raaka-aineiden avulla on myös pystytty minimoimaan tuotteiden hiilijalanjälkeä.

Absolutionin tuotteet ovat Ecocertin sertifioimat.

Suosituimmat Absolution-tuotteet

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.