Meikin pohjustus

Primer on meikinpohjustustuote, jonka tehtävä on tasoittaa ihon väriä ja pieniä epätasaisuuksia. Pohjustustuotteet lisäävät meikin kestoa, ja tarpeen mukaan tuovat iholle mattapintaisuutta, kosteaa kuultoa tai kaunista hehkua. Pohjustustuotteet voivat taittaa ja peittää ihon omaa sävyä, kuten punaisuutta, kalpeutta, sinisyyttä tai sameutta.

Oikeanlaisella sävyttömällä primerilla voidaan myös tasapainottaa ihotyypin käyttäytymistä meikin alla. Esimerkiksi ihon mattaisuutta edesauttava primer hillitsee ihon talintuotantoa ja siten näkyvää kiiltoa. Mattaprimerit parantavat usein meikin pysyvyyttä ja kestoa vaikkapa lämpimässä ja kosteassa ilmastossa.

Sävyttömillä kosteilla primereilla puolestaan kuiva ja pintakuiva iho saavat kuultoa ja raikkautta. Ne helpottavat myös meikin levittämistä ja työstämistä iholla.

Kuinka valita oikea sävy?

Samea ja väsynyt iho

Jos primerissa on valkoisia, kultaisia tai hopeisia vivahteita, sen tehtävä on tyypillisesti toimia valoa ja kuulautta lisäävänä pohjustustuotteena. Kyseiset pohjustustuotteet ovat erinomaisia samealla ja väsyneelle iholle tai käytettäväksi tuhkimotuotteina vaikka ennen juhlia.

Punertavat ja aavistuksen violetit primer -tuotteet toimivat myös ihon pikafreesaukseen. Jos ihosi on kalpea tai samea, kaipaa kirkastusta, poskesi pientä rusotusta tai silmänalusesi ovat tummat, kokeile näitä.

Sinertävä silmänympärysiho tai verisuonia

Jos ihollasi on näkyviä verisuonia, mustapäitä tai silmäluomet ja silmänaluset näyttävät sinisiltä, keltaiset primer -tuotteet tulevat hätiin. Kellertävillä sävyillä on taito taittaa sinisyyttä kasvoilta.

Punoittava iho

Ihon punaisuuteen taas löytyy apu vastaväristä. Vihertävät primerit auttavat helpottamaan ja tasoittamaan ihon punaisuutta tai voimakasta taipumusta punastumiseen.

Jolien suosituimmat primerit

Ihohuokosten häivyttämiseen

Alima Pure Smooth + Prime -meikinpohjustaja vähentää ihohuokosten näkyvyyttä ja luo meikin kestävyyttä parantavan, mattaisen pinnan meikille. Se auttaa meikkiä pysymään koko päivän raikkaana. Sopii erityisesti rasvaisemmalle iholle, jolla tavoitellaan mattapinnan säilymistä päivänä aikana.

Silmämeikin pohjustamiseen

Jolien myydyin silmämeikinpohjustaja on Alima Pure Eye Primer. Hajusteeton silmämeikinpohjustaja tasoittaa juonteita, luomen sävyä ja auttaa silmämeikkiä pysymään siistinä ja paikoillaan koko päivän. Hoitava vegaaninen koostumus suojaa herkkää silmänympärysihoa.

Hehkua ja kosteutusta

Kjaer Weisin The Beautiful Primer -meikinpohjustustuote antaa iholle välitöntä hehkua, meikin kanssa tai ilman! Kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi se sopii erityisen hyvin kuivalle iholle, mutta loistavasti ihan jokaiselle ihotyypille. Me Joliella rakastamme tätä unelmanpehmeää pohjustajaa ihan erityisen paljon.

Nestemäisten pohjustustuotteiden on hyvä antaa imeytyä muutama minuutti ennen meikin levitystä.

Katso kaikki meikinpohjustustuotteet

Öljy on trendikäs primer

Lisäämällä meikin alle pari tippaa kasvoöljyä lopputuloksesta tulee kosteamman näköinen. Tällä konstilla voi myös taikoa korostusta poskipäille, amorinkaareen, kulmaluille ja muihin kuultoa kaipaaviin kohtiin.

Öljy meikin alla auttaa lisäämään meikin ja meikinkantajan hehkua. Käyttämällä öljyä saa samalla mitä upeimmat ihonhoidolliset hyödyt. Öljy parantaa usein myös meikin levittyvyyttä, mutta sitä kannattaa annostella maltillisesti.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.