Meikit

Miksi sinunkin pitäisi käyttää meikinpohjustustuotetta eli primeria?

31.10.2022, Jolie

Meikkivoide kerääntyy juonteisiin, liukuu pois paikaltaan tai halkeilee… Kun meikki ei pysy kauniina koko päivää, vastaus ongelmaan voi löytyä meikinpohjustajasta.

Meikinpohjustustuotteen käyttö jakaa mielipiteitä. Jotkut pitävät sitä tarpeettomana, mutta niille, jotkat ovat löytäneet meikinpohjustusvoiteen salat, se on salainen ase täydelliseen ja kestävään meikkiin. Me kerromme muutaman syyn, joiden takia primerin käyttö vie meikkipohjasi ehdottomasti seuraavalle tasolle!

Vältä kakkumainen meikki ja häivytä ihohuokosia – Miksi meikki kannattaa pohjustaa primerilla?

Ihon oikeanlainen preppaus luo hyvän pohjan meikille. Primerin eli meikinpohjustustuotteen ensisijainen tarkoitus on valmistella kasvojen iho tuleville meikkituotteille ja parantaa meikin kestävyyttä kiinnittämällä se paikoilleen. Primerista riippuen se voi myös häivyttää ihohuokosia, aknejälkiä, juonteita ja ryppyjä, taittaa ihon punaisuutta tai kosteuttaa ihoa tehden karheasta ihosta pehmeän ja tasaisen.

Haluatko kasvoillesi mattapintaisuutta, kosteaa kuultoa vai kaunista hehkua? Voit valita primerisi sen mukaan.

Miksi me rakastamme meikinpohjustustuotteita:

1. Primer auttaa meikin tasaiseen levitykseen. Ihanteellista olisi, että meikkivoide ja muut nestemäiset tuotteet levittäytyisivät kasvoille vaivatta ja tasaisesti. Ilman primeria meikki voikin näyttää ”kakkumaiselta”, korostaa suuria ihohuokosia tai kuivattaa entisestään kasvojen kuivia alueita, jolloin meikki halkeilee kriittisistä kohdista. Meikki liukuu primerilla pohjustetulle iholle sulavasti, eikä keräänny juonteisiin. Se ikään kuin rakentaa pienen välin ihon ja meikkipohjan välille, jolloin meikkivoide levittyy paremmin iholle.

2. Meikkipohja voi saada primeria käyttämällä moninkertaisen kestävyyden verrattuna pohjustamattomaan meikkipohjaan. Jokainen meistä varmaankin tietää tunteen, kun meikkivoide on lähtenyt sieltä, missä sen haluaisi olevan. Primer pitää meikin paikallaan pitkäkestoisesti, eivätkä meikkipohjan tuotteet valu paikoiltaan päivän mittaan. Iho näyttää raikkaalta koko päivän.

3. Kosteuttava primer on loistava lisä meikkirutiiniin ihotyypistä riippumatta. Varsinkin talviaikaan iho rakastaa ihonhoitotuotteiden lisäksi pientä ekstra-kosteutusta kylmän viiman ja kuivan sisäilman takia. Esimerkiksi herkkä ja punertava iho hyötyy ehdottomasti meikinpohjustustuotteen käytöstä.

Onnistuneesti rakennettu meikkipohja saa ihon näyttämään luonnollisen kauniilta. Se korostaa muuta meikkausta saaden lopputuloksen näyttämään entistä viimeistellymmältä.

Onnistunut meikinpohjustus – tee näin!

Meikinpohjustus on onneksi helppoa ja vaivatonta. Valitse ensin ihollesi sopiva meikinpohjustuote tai kysy meiltä apua parhaan meikinpohjustustuotteen valitsemiseen.

 1. Puhdista kasvojen iho käyttämällä kasvojen puhdistustuotetta.
 2. Kosteuta iho kasvovedellä.
 3. Voit käyttää primerin alla normaaleja ihonhoitotuotteitasi: seerumia, päivävoidetta, kevyttä kasvoöljyä tai aurinkosuojatuotetta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää primeria yksinään. Varmista, että muut ihonhoitotuotteet ovat imeytyneet kunnolla ennen primerin levitystä.
 4. Hiero primeria hellästi käsien välissä, levitä rauhallisin vedoin sormenpäitä käyttäen ja painele kevyesti koko kasvojen ja kaulan alueelle.
 5. Anna primerin vaikuttaa iholla, kunnes se on imeytynyt. Vaikutusaika on primerista riippuen noin minuutista kolmeen minuuttiin.
 6. Lisää haluamasi meikkituotteet, kuten meikkivoide ja peitevoide sekä puuteri ja poskipuna.
 7. Nauti kestävästä lopputuloksesta!

Vinkki sekaihoiselle: Voit lisätä rasvoittuvalle t-alueelle mattapinnan antavaa primeria sekä kasvojen kuiviin ulkoreunoihin kosteuttavaa primeria!

Haluatko tasaisen ihonsävyn ja kuulautta meikkiin? Kokeile Kjaer Weisin meikinpohjustusvoidetta

Kjaer Weisin The Beautiful Primer -meikinpohjustustuote antaa ihollesi välitöntä hehkua – meikin kanssa tai ilman! Voisi sanoa, että se on paras primer kuivalle iholle, mutta se sopii loistavasti ihan jokaiselle ihotyypille.

The Beautiful Primerin unelmanpehmeä, aavistuksen hohtava koostumus levittyy iholle sulavan tasaisesti. Vaikka kyseessä on periaatteessa meikkituote, se antaa iholle täyteläistä kosteutta ja kirkkautta. Tämä primer tasoittaa epätasaista tai punertavaa ihonsävyä ja parantaa meikin kestävyyttä. Todellinen hittituote, joka sopii vaativallekin käyttäjälle!

Suloisesti säkenöivä meikinpohjustaja koukuttaa käyttäjänsä

Kjaer Weisin primer jättää iholle kuin kimaltelevan hunnun: iho näyttää hehkuvan raikkaalta ja tuntuu silkkiseltä. Meikki kestää pidempään ja näyttää raikkaalta vielä työpäivän tai pitkien juhlien jälkeenkin.

Kevyen kermaisen koostumuksen ansiosta primeria on helppo levittää ja työstää iholla. Se ei tunnu paksulta tai raskaalta, vaan meikkivoide ja muut tuotteet asettuvat sen päälle täydellisesti ilman ”kakkumaista”-efektiä. Älä kuitenkaan anna kevyen koostumuksen hämätä, sillä tuote on erittäin riittoisa. Sitä tarvitsee levittää iholle vain hyvin pieni määrä. Koostumuksensa ansiosta se imeytyy nopeasti, mikä tekee siitä loistoprimerin kiireisiin aamuihin.

The Beautiful Primerin tähtiraaka-aineet:

 • Laventeliöljy rauhoittaa ihon punaisuutta sekä tulehdusta
 • Oliiviöljy sisältää runsaasti ihon puolustuskykyä suojaavia antioksidantteja ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti
 • Luonnon ”botoxina” tunnettu Acmella-kukkauute kiinteyttää ihoa
 • Dioscorea Batatas uute (eng. Root of Light) tuo kasvoille luonnollista hehkua ja valoa

Laadukas lasinen pumppupullo on kierrätettävissä. Pumppupullon ansiosta tuotetta on ylellisen helppoa annostella sopiva määrä.

Kenelle: Primer sopii kaikille, jotka haluavat meikkipohjan näyttävän luonnollisen kuulaalta ja kestävän pitkään. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin kuivalle ja pintakuivalle iholle.

Käytä näin: Ota yksi painallus tätä kaunistavaa primeria ja levitä kasvoille tasaisin vedoin sormenpäillä. Painele kevyesti puhdistetuille kasvojen ja kaulan alueelle. Anna primerin vaikuttaa iholla noin minuutti tai kunnes se on imeytynyt. Nauti välittömästä hehkusta pitkäkestoisesti, meikin kanssa tai ilman!

Vinkki: Lisää primeria myös dekolteelle.

Osta: Kjaer Weis The Beautiful Primer

Katso kaikki Jolien meikinpohjustustuotteet

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.