Puuterit

Valikoimissamme on erilaisia irtopuutereita sekä meikkipuutereita. Ohuella irtopuuterilla pohjameikki saadaan kiinnitettyä huomaamattomasti ja pysymään koko päivän ajan. Irtopuuteri levitetään suurella puuterisiveltimellä, jolloin lopputuloksena on kevyt, kuulas ja luonnollinen iho.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–12 of 17 results

Valikoimissamme on erilaisia ihania irtopuutereita, kivipuutereita, mineraalipuutereita sekä meikkipuutereita. Puuterin tärkeimpiin tehtäviin kuuluu paitsi meikin kiinnittäminen paikoilleen pitkäkestoisesti kuin estää epähaluttu kasvojen kiiltäminen päivän aikana. Kasvojen T-alue on usein herkkä rasvoittumaan päivän mittaan, jolloin puuteri toimii todellisena pelastuskumppanina.

Luonnonmukaiset irtopuuterit

Ohuella irtopuuterilla pohjameikki saadaan kiinnitettyä huomaamattomasti ja pysymään koko päivän ajan. Irtopuuteri levitetään suurella puuterisiveltimellä, jolloin lopputuloksena on kevyt, kuulas ja luonnollinen iho. Kaikista kestävin ja mattaisin lopputulos saadaan työstämällä irtopuuteri puuterivipalla. Paras puuteri vaalealle iholle on usein värittömät irtopuuterit, mutta värittömyyden ansiosta ne sopivat jokaiselle eri ihonsävylle.

Luonnonmukaiset kivipuuterit

Kivipuuteri on must-have tuote käsilaukussa, sillä sitä on helppo lisätä päivän mittaan kasvoille. Kivipuuteri on loistoapuri meikin korjailuun sekä meikkipohjan kiinnittämiseen. Sipaise kivipuuteria kasvoille ohut kerros, jolloin se antaa täydellisen eikä liian peittävän lopputuloksen meikkipohjallesi.

Luonnonmukaiset meikkipuuterit

Meikkipuuteri on upea valinta, varsinkin jos et kaipaa erillistä meikkivoidetta. Meikkipuuterissa yhdistyy meikkivoiteen sekä puuterin ominaisuudet, mikä tekee siitä loistotuotteen häivyttämään epäpuhtauksia, näppyjä ja punoitusta. Lopputuloksesta tulee luonnollisen mattainen. Meikkipuuteri sopii suurella puuterisiveltimellä ohuelti levitettynä meikin kiinnitykseen, meikinkorjailuun ja se toimii myös yksinään kevyenä meikkipohjana.

Luonnonmukaiset mineraalipuuterit

Joliesta saat luonnonkosmetiikan parhaita mineraalipuutereita. Mineraalipuuterit sisältävät sanansa mukaisesti ihoa helliviä mineraaleja. Mineraalipuuteri tekee iholle jauhemaisen meikkipohjan, joka sulautuu kauniisti ihoon. Talkittomat mineraalipuuterit eivät yleensä jätä kasvoille kuivattavan näköistä ”puuterista” lopputulosta.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.