Ostosten palautus

Sinulla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät. Voit palauttaa vain osan tilauksen tuotteista. Tarkista aina, että sinulle jää palautuksesta kuitti ja lähetyksen seurantanumero.

Reklamaatiot

Jos ostamasi tuote ei ole sellainen, kuin sen pitäisi olla, ota meihin yhteyttä osoitteella info@jolie.fi niin selvitetään asia yhdessä.

Ilmoita palautuksesta lomakkeella

Täytä alla oleva lomake tehdäksesi palautuksen. Älä sulje heti sivua lomakkeen lähettämisen jälkeen, sillä saat seuraavalta sivulta ohjeet palautuksen tekemiseksi:

Rahojen palautus

Voit tehdä asiakaspalautuksen veloituksetta. Rahat palautetaan ainoastaan asiakaspalautuksina tehdyistä palautuksista. Palautamme tuotteista rahat kokonaisuudessaan käyttämäsi maksutavan kautta kahden viikon kuluessa tuotteiden saavuttua meille.

Kuittaus vastaanottamisesta

Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse. Mikäli et ole saanut meiltä kuittausta viikon sisällä palautuksesta, ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@jolie.fi.

Kuljetuksessa vioittuneet tuotteet

Mikäli toimitettu tuote on vioittunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@jolie.fi.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.