Peitevoiteet

Peitevoidetta käytetään meikin alla tai päällä peittämään ihon pieniä virheitä. Peitevoiteilla on mahdollista meikata piiloon esimerkiksi näppyjä sekä tummia silmänalusia ja muita ihon värivirheitä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

13 tuotetta

Jolien peitevoidevalikoiman suosikki on pitkään ollut Alima Puren Cream Concealer. Kuivempaa peitevoidekoostumusta etsiville suosittelemme Aliman puuterimaisia concealereita. Ne sopivat hyvin esimerkiksi rasvaiselle iholle.

Absolution Le Multi Correcteur -peitevoide on lanseerauksensa jälkeen saavuttanut huikean suosion niin Suomessa kuin Ranskassakin.

Ranskalaisen meikkitaitelijan Christophe Danchaudin ja Absolutionin perustajan Isabelle Carronin suunnittelema ja toteuttama nestemäinen peitevoide neljässä eri sävyssä on saanut loistavaa palautetta niin luonnonkosmetiikan kuin synteettisenkin kosmetiikan käyttäjiltä.

Absolution Le Multi Correcteur -peitevoiteiden koostumukset ovat nestemäisiä, ohuita ja silti hyvin pigmenttisiä. Peitevoiteet toimivat ihanasti erityisesti silmien alla ja ohuilla ihoalueilla. Ne peittävät tehokkaasti näpyt, punoitukset ja tummat silmänaluset ilman näkyvää meikkikerrosta tai juonteiden korostumista.

Ikääntyvällä ja kuivalla iholla voide on parhaimmillaan. Peittoa on helppo säädellä oman tarpeen mukaan. 01, 02 ja 03 ovat pohjasävyltään neutraaleja. 01 on selvästi vaalea ja 03 puolestaan suomalaiselle iholle jo melko tumma, kesällä se sopii monille. 02 on yleispätevä valinta. 10 on voimakkaasti aprikoosiin taittava keskitumma sävy, joka sopii parhaiten esimerkiksi sinertävien silmänalusten peittämiseen. Sävy 01 toimii ihanasti myös valovoiteena.

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.