Peitevoiteet

Peitevoidetta käytetään meikin alla tai päällä peittämään ihon pieniä virheitä. Peitevoiteilla on mahdollista meikata piiloon esimerkiksi näppyjä sekä tummia silmänalusia ja muita ihon värivirheitä. Joliesta saat laajan kattauksen luonnonkosmetiikan parhaita peitevoiteita!

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä tulos

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Peitevoiteet sopivat loistavasti piristämään tummia silmänalusia sekä peittämään pieniä ihovirheitä.

Tummiin silmänalusiin kannattaa valita omaa meikkivoidetta hieman vaaleampi sävyinen peitevoide, jolloin valo heijastuu imartelevasti kasvoille ja kirkastaa katsetta. Vaaleasävyisellä peitevoiteella voit myös korostaa kasvojen korkeita kohtia, kuten poskipäitä, nenänselkää ja kulmaluuta. Levitä peitevoidetta ohut kerros meikkivoiteen päälle ja kerrosta tarvittaessa.

Ihon sävyn ja pienien ihovirheiden tasoittamiseen kannattaa valita koostumukselta paksumpi voidemainen peitevoide. Keltapohjaiset peitevoiteet sopivat neutraloimaan ihon punoitusta ja punoittavia näppyjä.

Jolien rakastamat peitevoiteet:

Jolien peitevoidevalikoiman suosikki on pitkään ollut Alima Puren Cream Concealer. Kuivempaa peitevoidekoostumusta etsiville suosittelemme Aliman puuterimaisia concealereita. Ne sopivat hyvin esimerkiksi rasvaiselle iholle.

Absolution Le Multi Correcteur -peitevoide on lanseerauksensa jälkeen saavuttanut huikean suosion niin Suomessa kuin Ranskassakin.

Ranskalaisen meikkitaitelijan Christophe Danchaudin ja Absolutionin perustajan Isabelle Carronin suunnittelema ja toteuttama nestemäinen peitevoide on saanut loistavaa palautetta niin luonnonkosmetiikan kuin synteettisenkin kosmetiikan käyttäjiltä.

Absolution Le Multi Correcteur -peitevoiteiden koostumukset ovat nestemäisiä, ohuita ja silti hyvin pigmenttisiä. Peitevoiteet toimivat ihanasti erityisesti silmien alla ja ohuilla ihoalueilla. Ne peittävät tehokkaasti näpyt, punoitukset ja tummat silmänaluset ilman näkyvää meikkikerrosta tai juonteiden korostumista.

Ikääntyvällä ja kuivalla iholla voide on parhaimmillaan. Peittoa on helppo säädellä oman tarpeen mukaan.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.