Poskipunat

Luonnokosmetiikan poskipunaa on valikoimassamme lukemattomia erisävyisiä, voidemaisia ja puuterimaisia tuotteita. Oikea sävy herättää ihon ja meikin ja taikoo lookiin uuden heleän ilmeen. Lisää vinkkejä poskipunaoppaassa!

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing all 22 results

Luonnonkosmetiikan merkkiemme poskipunavalikoimista löytyy lukemattomia erisävyisiä voidemaisia ja puuterimaisia tuotteita. Oikea sävy herättää ihon ja meikin ja taikoo lookiin uuden heleän ilmeen. Lisäksi poskipuna muotoilee ja korostaa kasvojen piirteitä sekä viimeistelee meikin, ehdottomasti myös arkena!

Löydät oikean poskipunan paikan, kun hymyilet peilille ja levität poskipunasävyn suoraan poskiluusi päälle. Häivytä sävy kohti kasvojen ulkoreunoja, jolloin poskipuna muotoilee kasvoja kauniisti. Voidemaisen poskipunan levitykseen voidaan käyttää joko sormia tai synteettisestä karvasta valmistettua sivellintä.

Löytääksesi juuri sinulle sopivan poskipunan, käytä apunasi poskipunaopastamme. Jos suosit joko voidemaista tai puuterimaista poskipunaa, käytä hyväksesi Tuotetyyppi-suodatinta. Lopputulos-suodattimen alta pääset valitsemaan kimaltavien, kuultavien ja mattaposkipunien väliltä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.