Kasvoöljyt

Kasvoöljy ravitsee ja tuo tehohoitoa ihonhoitorutiiniin! Kasvoöljyt hellivät ihoasi laadukkailla kasviöljyillä ja saavat ihosi hehkumaan. Ravitseva kasvoöljy tehostaa myös muiden ihonhoitotuotteiden vaikutusta.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 50 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Kasvoöljy tehostaa ihonhoitoasi

Kasvoöljy on loistava apu tehostamaan ihonhoitorutiinia. Kasvoöljy sisältää runsaasti hoitavia ainesosia ja se lukitsee edeltävien hoitotuotteiden kosteuden ihoon, jolloin voit varmistua, että hoitotuotteiden aktiiviaineet eivät haihdu pois iholta. Kasvoöljyt toimivat myös miellyttävänä pohjana Gua Sha-kiven kanssa.

Kasvoöljyt sisältävät usein myös luonnonmukaisia eteerisiä öljyjä, jotka hemmottelevat aisteja mutta myös tuovat hoitavia vaikutuksia koostumukseen.

Moni saattaa ajatella, että kasvoöljy tukkii ihoa eikä tämän takia ole iholle hyväksi. Asia ei ole kuitenkaan näin. Kasvoöljyjä löytyy monenlaisiin ihontarpeisiin, niitä löytyy paksumpana kuin ohuempana koostumuksena. Kuiva iho hyötyy usein paksumman kasvoöljyn vaikutuksista, sillä kuiva iho tarvitsee rasvamaisia ainesosia toimiakseen ihanteellisesti. Rasvaisempi iho taas hyötyy ohuista ja nopeasti imeytyvistä kasvoöljyistä. Imeytyvyyteen vaikuttaa ainesosien molekyylikoko, mitä pienempi molekyylikoko ainesosalla on – sitä paremmin se pääsee imeytymään ihoon.

Kasvoöljy tukee kasvovoiteen vaikutuksia estämällä kasvovoiteen sisältämien vesimäisten ainesosien haihtumista iholta. Tiivistettynä voisi sanoa, että kasvoöljy kosteuttaa ihoa pitämällä vesikosteutta iholla lukitsemalla niin seerumin, kasvoveden kuin kasvovoiteen kosteuden allensa. Iho tarvitsee myös yleensä rasvamaisia ainesosia toimiakseen ihanteellisesti.

Luonnonkosmetiikan kasvoöljyt

Luonnonkosmetiikan kasvoöljyissä käytetään laadukkaita ja tehokkaita kasviöljyjä, jotka sisältävät runsaasti ihoa hoitavia öljyjä ja rasvoja niiden siemenissä. Kasviöljyt sisältävät suuren määrän antioksidantteja, vitamiineja ja rasvahappoja, jotka tukevat ihon pintakerroksen hyvinvointia – uudistamalla ja palauttamalla ihon hyvinvoinnin.

Mihin kohtaan ihonhoitorutiinia sijoitan kasvoöljyn?

Kasvoöljyä voi käyttää monin eri tavoin. Osa tykkää laittaa kasvoöljyn suoraan kasvoveden jälkeen, kun käytössä ei ole erillistä vesimäistä seerumia. Toiset taas haluavat käyttää kasvoöljyä kasvovoiteen joukossa tai kasvovoiteen päällä. Suosittelemme siis kokeilemaan, mikä tyyli sopii sinulle parhaiten. Levittämällä kasvoöljyä kasvovoiteen päälle varmistat, että se lukitsee allaolevat tuotteet. Kasvoöljyä hierotaan käsien välissä ja levitetään kasvoille ylöspäin suuntautuneiden pyörivin vedoin.

Miten valitsen sopivan kasvoöljyn?

Valitse kasvoöljy ihon tarpeidesi mukaan. Kasvoöljyt voivat auttaa esimerkiksi hillitsemään talintuotantoa, hoitamaan ihon kuivuutta sekä kiinteyttämään ihoa.

Rasvoittuva ja sekaiho:

Valitse kasvoöljy, joka hillitsee talintuotantoa ja kiiltoa. Kasvoöljyt, jotka sisältävät erityisesti linolihappoa ovat loistava valinta rasvoittuvalle iholle. Linolihapot ovat koostumukseltaan ohuita, jolloin ne imeytyvät nopeasti eivätkä jätä kasvoille öljyistä tunnetta. Ne hillitsevät talintuotantoa sekä tasoittavat ihontoimintoja. Voit löytää linolihappoa esimerkiksi auringonkukan- hampun- seesamin- ja pellavansiemenistä.

Aprikoosin siemenöljy on nopeasti imeytyvä, eikä tuki ihohuokosia sekä sen ohut koostumus sisältää runsaasti ihoa hoitavaa E-vitamiinia. E- ja C-vitamiinit ovat hyvin vähän komedogeenisiä eli ne aiheuttavat pienellä todennäköisyydellä ihohuokosten tukkeutumista.

Kokeile esimerkiksi E-vitamiinia ja aprikoosia sisältävää ihastuttavaa Absolution Addiction -kasvoöljyä.

Herkkä ja kuiva iho:

Herkkä ja kuiva iho voi olla punertava sekä tuntua varsinkin talvi-aikaan kutiavalta ja kiristävältä. Valitse kasvoöljy, joka tasoittaa ihon epätasaista sävyä sekä rauhoittaa ja hoitaa kuivaa ihoa. Rasvahapot ja antioksidantit (E- ja C-vitamiini) auttavat tulehduksen vähentämiseen sekä hoitavat ihoa.

Avokadoöljy on varsinkin kuivan ihon pelastus, se hoitaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti ja siinä on täyteläisempi koostumus. Herkälle couperosa iholle sopii ruusunmarjan siemenöljy.

Esimerkiksi hyvin imeytyvää ja hoitavaa jojoba-öljyä sisältävä URANG Glow Oil Serum -kasvoöljy sopii herkälle ja kuivalle iholle.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.