Novexpertin hyaluronihappolinja

Hyaluronihappo on ajankohtainen ihonhoidon tähtiaines, josta puhutaan ja jota tutkitaan erityisesti ikääntyvän ihon hoidossa. Hyaluronihapon ansiosta ihosta tulee täyteläisempi, veltostunut iho kiinteytyy ja juonteet vähenevät.

Novexpertin hyaluronihappoa sisältävien tuotteiden linja on tarkoitettu ensisijaisesti kosteusköyhälle, väsyneeltä tuntuvalle iholle. Voiteet napakoittavat ja täyteläistävät ihoa hyaluronihapon ja merileväuutteen voimin. Iho kirkastuu ja muuttuu kimmoisammaksi sekä näyttää ja tuntuu välittömästi kosteutetulta. Linjan purkit on merkitty tehokkaan pinkillä väritunnisteella.

Hyaluronihappolinjan tähtituote

Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid on kosteuttava tehoseerumi, jonka kevyt ja öljytön koostumus imeytyy nopeasti. Seerumissa on neljää eri molekyylikokoa ja yhteensä jopa 480 milligrammaa hyaluronihappoa.

Useat molekyylikoot tehostavat seerumin vaikutusta ihon kerroksissa. Ihosta tulee seerumin myötä kimmoisampi ja sileämpi. Lisäksi seerumissa on rauhoittavaa vaikutusta tuovaa aloe veraa sekä probiootteja, jotka ovat hyviä mikrobeja ihon bakteerikannan ylläpitämiseen.

Hyaluronihappo ihonhoidossa

Hyaluronihappo pystyy sitomaan paljon kosteutta, ja tämän vuoksi se aiheuttaa kohottavan ja silottavan vaikutuksen iholla. Hyaluronihapon vaikutuksesta iho saa nuorekkaan ilmeen sekä tuntuu kimmoisalta ja täyteläiseltä. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee ihon ikääntyessä, mikä aiheuttaa kuivumista ja veltostumista.

Suurimolekyylinen hyaluronihappo lisää kosteutta ihon pintakerroksiin. Sen vaikutukset näkyvät nopeasti ihon kosteuspitoisuuden noustessa. Mitä pienimolekyylisempi happo on, sitä syvemmälle ihossa se pääsee. Tuolloin se korjaa ihon rakennetta ja kiinteyttää tehokkaasti. Monipuolisten hoitovaikutusten saamiseksi monet valmistajat käyttävät useita eri molekyylikokoja samoissa tuotteissa.

Hyaluronihappoa valmistetaan luonnonkosmetiikassa fermentoimalla sitä esimerkiksi juureksista ja vehnästä. Ekosertifoidun luonnonkosmetiikan hyaluronihapot eivät koskaan ole eläinperäisiä tai synteettisesti valmistettuja.

Hyaluronihappoa sisältävät kasvovedet ja seerumit napakoittavat ihoa tehokkaasti. Tehokosteuttavasta ominaisuudestaan huolimatta ne kaipaavat rinnalleen vielä rasvaa sisältäviä hoitotuotteita, jotka auttavat lukitsemaan kosteuden ihoon.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.