Novexpertin omega-linja

Keltaisella värillä merkityt Novexpertin omega-linjan tuotteet sopivat erinomaisesti kaikkien ihotyyppien vähintään kausiluonteiseen hoitoon. Erityisen hyödyllisiä linjan tuotteet ovat pintakuivalle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

Novexpertin huippulaadukkaat ja koostumukseltaan kevyet omega-rasvahapot saavat ihon kukoistamaan antaen sille aitoa ravintoa.

Omega-linjan tähtituote

Novexpert Booster Serum with 5 Omegas on ravitseva omega-rasvahappoja sisältävä öljyseerumi. Seerumi imeytyy nopeasti ja sopii käytettäväksi mainiosti niin päivällä kuin öisin. Öljyseerumi tekee ihosta kimmoisan ja sametinpehmeän heti ensimmäisestä käyttökerrasta.

Pidemmän aikavälin käytössä omegat korjaavat ihon rakennetta ja seerumin sisältämä vitamiiniseos parantaa ihon kuntoa hoitaen kuivuutta ja juonteita. Seerumin rasvojen luonnollisina lähteinä on käytetty muun muassa seesami-, tyrni- sekä marulaöljyjä.

Omega-rasvahapot ihonhoidossa

Tuoreet ja hyvälaatuiset omega-rasvahapot toimivat ihon oman suojakalvon ravintona. Omegojen käyttäminen myös ulkoisesti estää kosteuden karkaamista ihosta ja tekee ihosta kimmoisamman ja vahvemman.

Omegat ehkäisevät ihon omasuojan rikkoutumista ja joutumista epätasapainoon estäen siten haitallisten mikrobien valtautumista.

Omega-rasvahapot imeytyvät ihoon helposti. Ne eivät häiritse tai sekoita keinotekoisesti ihon omaa talintuotantoa. Omegat uudistavat, rauhoittavat mahdollisia tulehduksia ja korjaavat esimerkiksi UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita ihossa.

Ihon ikääntyessä se ohenee ja sen oma talintuotanto vähenee. Iho tarvitsee laadukasta rasvaa pysyäkseen hyvinvoivana. Omega-rasvahapot edistävät ihon terveyttä ja hehkua ylläpitäen sen joustoa. Ne antavat ravinteita ja suojaa.

Tutustu myös muihin Novexpertin tuotelinjoihin:

>> Kaikki Novexpertin tuotteet

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.