Novexpertin magnesiumlinja

Novexpertin tuotelinjoista vaaleanpunainen magnesiumlinja sopii hyvin haastavalle, herkälle ja ongelmaiselle iholle.

Magnesiumlinjan tuotteita voi mainiosti käyttää myös normaalin ihon tasapainon vahvistamiseen ja ylläpitoon, mutta tuotteilla on hyödyllistä rauhoittaa ja hoitaa ihoa, joka on jostakin syystä herkistynyt tai pulassa.

Magnesiumlinjan puoleen kannattaa kääntyä, jos ihoa vaivaa atopia tai vaikea kuivuus, hormonaaliset oikut, suunympärysihottuma eli perioraalidermatiitti tai ruusufinni eli rosacea.

Magnesiumlinjan suosikkituote

Novexpert Magnesium Mist -suihke on huippusuosittu, runsaasti magnesiumia ja kalsiumia sisältävä kasvosuihke. Lisäksi suihke sisältää esimerkiksi kaliumia, natriumia ja piitä. Magnesium Mist mineralisoi ihoa, helpottaa ihon ärsytysoireita ja punoitusta sekä kosteuttaa ja suojaa.

Hypoallerginen ja steriili kasvosuihke sopii käytettäväksi kasvoveden tapaan sekä meikin kiinnitykseen ja virkistykseksi päivän mittaan kasvoille ja vartalolle. Novexpertin valikoimasta poiketen tuotteella ei ole Ecocert-sertifikaattia johtuen ponnekaasullisesta pullomekanismista.

Magnesium ihonhoidossa

Novexpertin magnesiumlinja perustuu ihon hydrolipidikalvon korjaamiseen ja vahvistamiseen sekä ihon hermokohtausten rauhoittamiseen.

Yleisesti magnesiumin tiedetään auttavan esimerkiksi lihaskramppeihin ja -jännityksiin, levottomiin jalkoihin, rytmihäiriöihin, unenlaatuun ja rentoutumiseen. Magnesium rauhoittaa myös ihon tulehduksia ja yliherkkyystiloja sekä rentouttaa ihon hermopäätteitä.

Novexpertin magnesiumtuotteet vahvistavat ihon omaa suojaa. Ne antavat iholle laadukkaita omega-rasvahappoja, jotka tekevät ihosta ravitun ja puolustuskykyisen. Usein rasvahapoista hyötyvät kaikenlaiset ihotyypit, mutta erityisesti kuivan, pintakuivan, ikääntyvän ja herkän ihon oma suojakalvo tarvitsee vahvistusta.

Magnesiumlinja sisältää myös prebiootteja ja probiootteja, jotka tukevat ihon hyvää bakteerikantaa. Linjan tuotteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä. Luonnolliset tuoksut ovat hyvin miedot ja huomaamattomat. Novexpertin tuotteissa ei ole myöskään lainkaan säilöntäaineita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä herkällä iholla.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.