Novexpertin sinkkilinja

Novexpertin sinkkiä sisältävä tuotelinja kantaa turkoosia väritunnistetta. Sinkkilinjan tuotteet sopivat erityisesti rasvaisen ihon, epäpuhtauksien ja aknen hoitoon kaiken ikäisille – sekä miehille että naisille. Se on loistava apu erityisesti aikuiselle, epäpuhtauksista kärsivälle iholle.

Sinkkilinjan tuotteilla voi hoitaa myös ihon arpia sekä pigmenttimuutoksia.

Sinkkilinjan suosikkituote – näppyjen täsmähoitopuikko

Novexpert Express Blemish Care on täsmähoito näppylöille ja epäpuhtauksille. Hygieeninen roll-on-tuote kuivattaa finnit ja on helppo levittää täsmällisesti näpyn päälle esimerkiksi yön ajaksi. Tuote sopii kaikenlaisille ihotyypeille.

Tehohoitotuotteen vaikuttava aine on sinkki, joka helpottaa ja rauhoittaa ihon tulehdusreaktiota. Koostumuksessa on lisäksi hietamerinarsissia, joka vaalentaa ja ehkäisee arvenmuodostusta. Antioksidanttinen palsamiköynnösuute suojaa ärtynyttä talirauhasta ja hillitsee uuden talin muodostumista. Lisäksi PHA -ja AHA-hapot kuorivat rasittunutta ihoa hellästi kuolleesta solukosta ja liiallisesta seebumista edistäen sen uusiutumista puhtaaksi ja hehkuvaksi.

Sinkki ihonhoidossa

Sinkki on kuuluisa ihomineraali. Se nopeuttaa ihon vaurioiden ja haavojen paranemista. Sinkkiä käytetään usein aknen hoidossa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Sinkki vahvistaa paitsi ihoa, myös kynsiä, hiuksia ja limakalvoja.

Keho tarvitsee sinkkiä esimerkiksi solujen uudistumiseen, entsyymitoiminnan ylläpitämiseen ja ruoansulatukseen. Sinkki tukee myös yleisterveyttä kuten immuniteettia sekä aivo- ja hormonitoimintaa.

Aknen ja vaikeiden ihon epäpuhtauksien hoidossa sinkkiä on hyödyllistä kokeilla käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti intensiivisenä kuurina riittävän pitkään, vähintään noin puolen vuoden ajan. Ihonhoidossa ravintolisäksi kannattaa valita tehokkaasti imeytyviä sinkin muotoja, kuten sinkkipikolinaattia tai -bisglysinaattia.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.