Lahjakortit

Suosittelemme Jolien haluttuja lahjakortteja, joita on kahdenlaisia. Toinen lahjakortti käy Jolien verkkokaupassa, toinen Töölön myymälässä ja hoitolassa Museokadulla, eli Jolie Shop & Spa -lahjakortti. Summan molempiin kortteihin voit valita itse.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing all 2 results

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Jolie Shop & Spa -lahjakortilla lahjan saaja voi hankkia tuotteita, mutta myös tulla esimerkiksi meikkiopastukseen, ihonhoitokonsultaatioon tai rentouttaviin, uudistaviin ja virkistäviin hoitoihin Museokadun hoitola-myymälään. Verkkokaupan lahjakortilla voi valita itselle mieluisia tuotteita laajasta valikoimasta.

Paperisen lahjakortin myymälään tai hoitolaan voi käydä ostamassa Museokadun myymälästä. Sähköisessä muodossa lahjakortteja saa verkkokaupasta vielä tarvittaessa juhlan aattoiltanakin!

Huomaathan, että verkkokaupan kautta tilatut lahjakortit toimitetaan vain sähköisesti, pdf-tiedostona sähköpostin liitteenä. Tarkista, ettei tämä sähköposti ole päätynyt vahingossa roskapostikansioon. Jos kohtaat ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@jolie.fi.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.