Ihonhoito

Kasvonaamio, johon oikutteleva ihosi rakastuu – 4 tapaa käyttää

19.01.2024, Jolie

Kaipaako ihosi uutta elinvoimaa? Onko ihollasi epätasapainotila, kuten liiallista rasvoittumista, epäpuhtauksia, aknea, näppyjä tai tulehdusta? Mitä jos kertoisimme, että eräs naamio voi olla ratkaisu kaikkiin näihin ongelmiin – ja sopii herkemmällekin iholle.

Absolutionin Le Masque Pureté Détoxifiant -kasvonaamio saa jännittävän vihreän värinsä spirulinasta. Naamio on täynnä tehokkaita ihmeaineita, jotka samaan aikaan syväpuhdistavat, taikovat iholle uutta elinvoimaa ja rauhoittavat oikuttelevaa ihoa. Naamio tasapainottaa talintuotantoa, rauhoittaa ärsytystä, uudistaa ja kiinteyttää sekä supistaa ihohuokosia.

Naamiota levittäessä ihon valtaa välittömästi viileän raikas tunne, ja kun naamio on pesty pois iho tuntuu pehmeältä ja tasapainoiselta. Se sopii hyvin monenlaiselle ihotyypille, ja käyttöön on yhtä monia tapoja kuin tyyppejäkin.

Vihreä tuubi on valmistettu kierrätettävästä alumiinista.

Lue alta millaisille ihoille tätä naamiota erityisesti suosittelemme. Takaamme, että ihastut – niin on käynyt yhdelle toisensa jälkeen Jolien tiimissä.

4 x näihin ihon tarpeisiin naamio on erityisen hyvä

1. Rasvoittuvalle iholle tasapainottamaan talintuotantoa

Absolution Le Masque Pureté Détoxifiant -naamion sisältämä takiaisuute puhdistaa ihoa ja auttaa tasapainottamaan ihon talituotantoa. Koivunmahla, spirulina, valkoinen savi ja kymmenen muuta aktiivista ainesosaa tukevat naamion puhdistavaa vaikutusta ja ehkäisevät tukkeumien syntymistä.

Jos ihosi on rasvainen, levitä naamiota paksu kerros koko kasvoille ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Naamion jälkeen iho on tasapainoisen puhdas ja kuulas, muttei yhtään kuivunut.

Mies, jolla on rasvainen iho, on levittänyt naamiota koko kasvoille.

2. Nitistämään epäpuhtauksia

Vihreän naamion tähtiainesosien yhdistelmä tekee naamiosta uskomattoman, ihon epäpuhtauksia vastaan taistelevan tehopakkauksen. Spirulina imee epäpuhtauksia, takiaisuutteen tanniinit taistelevat bakteereja vastaan ja koivunmahla puhdistaa vetäen toksiineja puoleensa.

Käytä paikallisesti esimerkiksi rasvoittuvalle t-alueelle tai epäpuhtauksiin. Naamio poistaa epäpuhtauksia iholta ja ihohuokosista hellävaraisesti ja tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa. Sekaihoinen voi levittää kasvojen kuivemmille alueille kosteuttavan kasvonaamion.

Vihreä naamio toimii täsmähoitona epäpuhtauksiin.

3. Ärtyneelle iholle rauhoittamaan

Tehokkaasti puhdistavien vaikutuksiensa lisäksi vihreä naamio on äärimmäisen rauhoittava. Lakritsiuute vähentää punoitusta ja rauhoittaa herkkää tai ärtynyttä ihoa. Seesamiöljy uudistaa, rauhoittaa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Jalosauromo eli roomankamomilla auttaa ihoa torjumaan stressiä rauhoittamalla ihoärsytyksiä ja reaktioita. Naamion ainesosat eivät kuivata ihoa, ja aloe vera pitää huolen kosteutuksesta.

Vinkkimme herkälle tai tulehtuneelle iholle: Sekoita kosteuttavaan kasvovoiteeseen tai naamioon! Näin saat yhdistettyä kahden tuotteen vaikutukset. Toiseen tuotteeseen sekoittamalla vihreä naamio sopii herkemmällekin iholle. Lopputuloksena herkkä ja ärtynyt iho rauhoittuu silmissä, on tasapainoisempi ja kaikin puolin elinvoimaisempi. Jos ihosi on todella herkkä, suosittelemme kokeilemaan naamiota ensin pienelle ihoalueelle.

Absolution Le Masque Pureté Détoxifiant -naamion voi sekoittaa toiseen ihonhoitotuotteeseen ja yhdistää niiden hyödyt.

4. Elvyttämään elinvoimansa kadottanutta ihoa

Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan tätä supernaamiota myös väsähtäneelle tai ikääntyneelle iholle kirkastamaan ja kiinteyttämään. Naamion monivaikutteinen raaka-ainejoukko tukee ihon uusiutumista, kiinteyttää, taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja supistaa ihohuokosia. Lakritsiuutteella on pigmenttiläiskiä häivyttävä vaikutus, aloe vera parantaa arpia ja ehkäisee solujen vanhenemista sekä valkosalavauutteen sisältämä salisyylihappo edistää ihosolujen uudistumista.

Käytä viimeistä pisaraa myöden

Absolutionin neljän naamion valikoimasta löytyy sopiva jokaiseen tarpeeseen. Loistavat naamiot on pakattu kierrätettävästä alumiinista valmistettuihin tuubeihin. Saat puristettua viimeisetkin pisarat suosikkinaamiostasi käyttöön Absolutionin omalla L’Eco-Key tuubipuristimella.

Ennustamme vihreästä tehonaamiosta superhittiä – kokeile itse ja vaikutu!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.