Aurinkovoiteet

Täältä löydät kootusti kaikki Jolien myymät aurinkovoiteet.  Jos haluat tarkastella erikseen kasvoille ja vartalolle tarkoitettuja tuotteita, katso aurinkovoiteet kasvoille ja aurinkovoiteet vartalolle.

Luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet suojaavat ihoa tehokkaasti heijastamalla auringonsäteet pois iholta. Aurinkorasvojen sisältämä fysikaalinen suoja koostuu mineraalifilttereistä tai/ja kasviöljyistä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 5 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Aurinkovoiteet ja aurinkorasvat

Suojaa ihosi luonnonkosmetiikan aurinkosuojalla

Auringonpaiste lämmittää ja piristää mieltä, muista kuitenkin suojata ihosi. Luonnonkosmetiikan aurinkovoide on tähän loistava vaihtoehto. Luonnonkosmetiikan aurinkorasvat valmistetaan luonnosta peräisin olevista ainesosista, kuten kasviöljyistä ja -uutteista, synteettisten kemikaalien, kuten oksibentsonin ja oktinoksaatin, sijaan. Nämä luonnolliset ainesosat tarjoavat laajan suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan ja samalla ravitsevat ihoa.

Yksi luonnonkosmetiikan aurinkovoiteiden käytön tärkeimmistä eduista on, että ne ovat paljon hellävaraisempi iholle kuin perinteiset kemialliset aurinkosuojat. Monet kemialliset aurinkorasvat sisältävät voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat ärsyttää herkkää ihoa tai aiheuttaa allergisia reaktioita. Luonnollisissa aurinkovoideissa käytetään ainesosia, kuten sinkkioksidia ja titaanidioksidia, jotka eivät todennäköisesti aiheuta ärsytystä tai herkkyysongelmia. Lisäksi monet luonnolliset aurinkosuojatuotteet eivät sisällä parabeeneja, ftalaatteja, sulfaatteja, keinotekoisia tuoksuja ja muita mahdollisesti ärsyttäviä lisäaineita.

Toinen luonnonkosmetiikan aurinkovoiteiden käytön etu on, että ne auttavat pitämään ihosi kosteutettuna ja terveenä. Luonnollisilla ainesosilla, kuten aloe veralla, sheavoilla ja kookosöljyllä, on kosteuttavia ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään ihosi pehmeänä ja joustavana koko päivän.

Vegaaniset aurinkorasvat

Suuri osa Jolien aurinkovoiteista on myös vegaanisia. Vegaaniset aurinkovoiteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, kuten hunajaa, mehiläisvahaa tai lanoliinia eli lampaan villarasvaa. Vegaanisissa aurinkovoiteissa käytetään vain kasviperäisiä ainesosia, kuten mineraaleja ja kasviöljyjä.

Mikä on hyvä aurinkovoide?

Hyvä aurinkorasva on olennainen osa mitä tahansa ihonhoitorutiinia. Aurinkosuojavoide auttaa suojaamaan ihoasi auringon haitallisilta ultraviolettisäteiltä (UV), jotka voivat aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä ja jopa ihosyöpää. Koska saatavilla on niin monia vaihtoehtoja, voi olla vaikea tietää, mikä aurinkovoide sopii sinulle parhaiten. Mikä aurinkorasva on paras? Tässä muutamia vinkkejä hyvän aurinkosuojan valitsemiseen:

1. Etsi laajakirjoinen suoja: Valitse hyvä aurinkosuoja, joka tarjoaa laajan suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Tämäntyyppinen suoja auttaa pitämään ihosi turvassa molemmilta UV-säteilytyypeiltä.

2. Tarkista SPF-luokitus: Aurinkosuojavoiteita on eri SPF-luokituksia, jotka vaihtelevat välillä 2-100+. Korkeampi SPF-luokitus tarkoittaa parempaa suojaa UVB-säteitä vastaan, mutta ei välttämättä UVA-säteitä vastaan. On tärkeää etsiä tuotetta, joka tarjoaa sekä UVA- että UVB-suojan ja jonka SPF-luokitus on vähintään 30.

3. Harkitse vedenkestävyyttä: Jos aiot viettää aikaa vedessä tai hikoilla voimakkaasti, etsi aurinkovoidetta, jossa on merkintä “vedenkestävä” tai “erittäin vedenkestävä”. Nämä tuotteet on suunniteltu kestämään pidempään joutuessaan alttiiksi vedelle tai hielle kuin tavalliset aurinkosuojatuotteet.

4. Valitse fysikaalinen aurinkosuoja kemiallisten sijaan: Fysikaalinen aurinkosuoja sisältää aktiivisia aineosia, kuten sinkkioksidia ja titaanidioksidia, jotka toimivat heijastamalla UV-säteet pois iholtasi, kun taas kemiallinen aurinkosuoja imee ne ihoon ennen kuin ne voivat aiheuttaa vahinkoa. Fysikaalinen aurinkosuoja on yleensä hellävaraisempia herkälle iholle ja tarjoaa paremman kokonaispeiton kuin kemiallinen suoja

5. Etsi luonnollisia ainesosia: Luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet on valmistettu kasvipohjaisista öljyistä ja uutteista, kuten kookosöljystä, aloe verasta, vihreän teen uutteesta, sheavoista ja muista luonnollisista ainesosista. Fysikaalinen aurinkovoide suojaa ihosi auringolta samalla sitä kosteuttaen ja raviten.

Mikä on riittävä aurinkosuoja?

Riittävä aurinkosuoja on tarpeen ihon suojaamiseksi ultraviolettisäteilyn (UV) haitallisilta vaikutuksilta. Paras tapa suojautua auringolta on välttää suoraa auringonvaloa mahdollisimman paljon, etenkin klo 10-16 välillä, jolloin UV-säteet ovat voimakkaimmat. Käytä lisäksi aurinkovoidetta, jonka SPF on vähintään 15 ja joka tarjoaa laajan peiton sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Levitä aurinkorasvaa uudelleen kahden tunnin välein tai uinnin tai voimakkaan hikoilun jälkeen.

Miten valita sopiva suojakerroin?

  • Suojakerroin 30 on useimmille sopivin
  • Erittäin vaalealle ja herkästi palavalle iholle suojakertoimen tulisi olla 50 tai 50+.
  • Lapsille suosittelemme kerrointa 50 tai 50+.
  • Aurinkovoide, jossa on matalampi suojakerroin sopii ainoastaan iholle, joka ei pala lainkaan ja jossa on reilusti pigmenttiä.

Milloin aurinkorasvaa kannattaa alkaa käyttämään?

Suojaa iho auringolta heti kevään alkaessa, jolloin iho on herkimmillään ja UV-säteily voimakasta. Talven pimeys on tehnyt ihosta aran UV-säteilylle ja sen oma, melaniinin eli ruskettumisen tuoma suoja on alhaalla. Tämän vuoksi aurinkokauden alussa kannattaa suojakertoimen olla korkeampi.

Aurinkovoide suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteilyltä, palamiselta sekä auringon aiheuttamilta ihomuutoksilta, kuten pigmenttiläiskiltä ja ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Kesän lähestyessä vanha aurinkovoidevarasto kaipaa päivitystä, sillä aurinkovoiteet säilyvät avaamisen jälkeen noin kahdeksan kuukautta. Joka kesä on järkevää hankkia uudet voiteet, jotta ne varmasti suojaavat sinua juuri niin kuin niiden pitääkin.

Tutustu myös:

Aurinkovoiteet kasvoille

Aurinkovoiteet vartalolle

Tuotteet aurinkovoiteiden poistamiseen

Aurinkovoideopas

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.