< >

puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Aitoa, puhdasta & laadukasta

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä per tilaus

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 69 euron tilauksiin

Luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet: parhaat vinkit ihosi suojaamiseen ja hoitamiseen

Voidaksemme nauttia huoletta auringon tuomasta valosta ja lämmöstä, on ihon suojaamisesta ja hoitamisesta tärkeää pitää huolta. Luonnonkosmetiikka tarjoaa kaikille auringonpalvojille jotakin: valikoimasta löytyvät niin aurinkovoiteet kasvoille kuin vartalolle sekä suojakertoimella varustetut meikkivoiteet ja itseruskettavat, unohtamatta ihoa helliviä hoitotuotteita.

Kesän lähestyessä vanha aurinkovoidevarasto kaipaa päivitystä yhtä kipeästi kuin iho kaipaa päivetystä. Aurinkovoiteet säilyvät avaamisen jälkeen noin kahdeksan kuukautta. Joka kesä on järkevää hankkia uudet voiteet, jotta voit olla varma, että ne suojaavat sinua juuri niin kuin niiden pitääkin.

Olemme koonneet aurinkovoideoppaaseemme parhaat vinkit kasvojen ja vartalon ihon suojaamiseen ja hoitamiseen sekä kauniin päivetyksen luomiseen.

Valmistaudu ottamaan vastaan aurinkoiset päivät Jolien aurinkovoideoppaan avulla!

Paras aurinkovoide kasvoille

NYT on aika lopettaa täydellisen luonnonkosmetiikan aurinkovoiteen etsinnät. Jolien tiimin ykkösvalinta ovat häkellyttävän hyvät, lajissaan huiput Patykan ja Essen voiteet.

Näin suojaat kasvosi auringolta

Kasvojen ihon hoitamista ja suojaamista auringon säteiltä ei tule unohtaa kesähelteillä. Tiedätkö, missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet kannattaisi kesällä levittää? Kerromme sen sinulle.

After sun -hoito-ohjeet koko keholle

Pidä erityisen hyvää huolta ihostasi myös auringosta nauttimisen jälkeen. Keräsimme parhaat neuvot ja luonnonkosmetiikan after sun -tuotteet auringon koskettamalle iholle.

Aurinkosuojatuotteiden poistaminen

Auringossa vietetyn päivän päätteeksi tulee aurinkosuojatuotteet pestä huolellisesti pois iholta, mutta mitkä tahansa tuotteet eivät ole riittävän tehokkaita aurinkosuojien poistamiseen.

Parhaat itseruskettavat TOP 3

Listasimme suosikkimme luonnonkosmetiikan ihanista itseruskettavista. Annamme myös tekniikkavinkit tasaisen rusketuksen luomiseen erilaisilla tuotteilla.

Aurinkovoiteet eri käyttötarkoituksiin

Mikä on kätevin aurinkovoide lapselle päiväkotiin, hikiseen urheilupäivään tai rannalla lekotteluun? Jolien tiimi valitsi parhaat vaihtoehdot.

Auringolta suojautumisesta lisää Jolien blogissa:

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.