puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä jokaiseen tilaukseen

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 79 euron tilauksiin

Aurinkovoiteet eri käyttötarkoituksiin

Aurinkoisia päiviä luvassa! Mutta miten valita eri tilanteisiin sopiva aurinkovoide? Kokosimme parhaat aurinkovoiteet kesän moniin käyttötarpeisiin – lapsille, urheilijoille, laiskoja kesäpäiviä viettäville, rannallamakoilua rakastaville sekä päiviin, jolloin aurinkosuoja kaipaa kaverikseen meikkiä!

Lastenleikkiä – Mikä aurinkovoide lapselle päiväkotiin?

Lapsille päiväkotireppuun sopii helposti levittyvä spray, jota pienen on helppo jopa itse käyttää. Stick-käyttöinen aurinkovoide on taas ”minä itse” -kausien pelastus ja levitys onnistuu jopa lennossa. Aikuisen tulee kuitenkin aina varmistaa, että voidetta on tarpeeksi ja auringolle altistuvat ihoalueet on suojattu.

Miten lasten aurinkovoiteet eroavat niin kutsutuista normaaleista aurinkovoiteista?

Lapset kannattaa aina ensisijaisesti suojata vaatteilla, sitten vasta aurinkovoiteella. Lapsen iholle suosittelemme mahdollisimman korkeaa suojakerrointa, SPF 50 tai SPF 50+.

Erityisesti lapsille kehitetyissä tuotteissa saattaa olla hieman erilaisia raaka-aineita tai esimerkiksi vähemmän tuoksua kuin aikuisille tarkoitetuissa tuotteissa. Joissakin maissa lapsille suunnatuilta tuotteilta vaaditaan myös 100 % vedenpitävyys. Lapsen iho kannattaakin puhdistaa säännöllisesti puhdistusöljyllä, jotta aurinkosuoja ei lähde hilseilemään ihosta tai aiheuta iho-ongelmia kerrostuessaan. Lue lisää aurinkosuojan poistamisesta.

Lazy days – Helppoa ja nopeaa suojaa auringolta

Jos kaipaat helppoa tuotetta, jolla saat sekä kasvosi että vartalosi suojattua nopeasti, valitse spraykäyttöinen voide. Varo kuitenkin suihkimasta sitä vaatteisiin, koska aurinkovoide saattaa värjätä vaaleita ja herkkiä materiaaleja. Jos spray tuntuu suihkivan joka suuntaan, valitse tavallinen voide. Sillä ei tule tehtyä vahinkoja vaatteisiin ja tuotetta on helppo annostella juuri oikea määrä.

I like to move it – Kestävä aurinkosuoja liikuntaan

Liikunnallisen arkea helpottaa korkean suojakertoimen voide, joka ei petä vaativissakaan olosuhteissa. Jos aikaa tulee vietettyä vesiurheilun parissa tai pyöräilet paljon, valitse suojavoiteeksi Biosoliksen sport. Tätä voidetta eivät hikipisaratkaan vie mennessään! Kannattaa siis tutustua myös siihen, miten fysikaalinen aurinkovoide poistetaan iholta.

Biosolis Sport Extreme SPF50 -Aurinkosuojavoide

Hiekkaa varpaissa – Helppokäyttöinen aurinkovoide rannalle

Rannalla makoiluun kannattaa valita voide, joka suojaa ihon tehokkaasti, mutta ei tahmaa hipiää tai saa hiekkaa tarttumaan ihoon kiinni. Plussaa tuo myös ihana tuoksu ja helposti käytettävä pakkaus, joka ei kuitenkaan vuoda ensimmäisenä kesäpäivänä rantakassiin.

Meikki + SPF – Sävyä ja suojaa kasvoille

Sävyttävät aurinkovoiteet ja suojakertoimelliset meikkivoiteet sopivat niin arkeen kuin kesän juhliinkin. Jos aiot juhlia ulkona aurinkoisena päivänä, suosittelemme kokeilemaan suojakertoimellista meikkipohjaa, joka tarjoaa sekä huolitellun pohjan, että aurinkosuojan. Jos vietät auringossa kauan aikaa, suojakertoimellinen meikkivoide kaipaa kuitenkin allensa aurinkovoiteen, jotta suojausteho on riittävä. Lue lisää kasvojen suojaamisesta auringolta.

Hymyhuulet – Huulien suojaaminen auringolta

Myös huulet on hyvä muistaa suojata auringolta. Huuliin voit levittää joko tavallisen aurinkovoiteen tai suojakertoimellisen huulirasvan. Jos saat ”pigmenttiviiksiä” niin kannattaa levittää huultenympäryksiin suojakerroin 50.

Algamaris Aurinkosuoja Huulille SK30

Huolettomia kesäpäiviä!

>> Aurinkovoideoppaan pääsivu

Lue myös:

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.