Luonnonkosmetiikan parhaat itseruskettavat TOP3

Luonnonkosmetiikan ihanissa itseruskettavissa tuotteissa on useita vaihtoehtoja, joilla iho saa kauniin päivetyksen ilman rajoja, laikkuja tai voimakkaita hajuja. Hieman päivettynyt iho näyttää terveemmältä ja hehkeämmältä, ja siksi monet, joilla on vaalea ihotyyppi, kaipaavat kesän tullen ihollensa ripauksen sävyä.

Loihdi turvallinen päivetys kotona

Auringon UV-säteily aiheuttaa ihon ikääntymismuutoksia ja saattaa vaurioittaa ihoa pysyvästi. Siksi turvallisen rusketuksen voi hakea purkista.

Aurinkovoide on kuitenkin eri asia kuin itseruskettava, joten auringosta nautiskellessa iholle on hyvä laittaa lisäksi riittävät suojakertoimet. Suojakertoimeton itseruskettava voide tai sen aikaansaama rusketus eivät anna iholle aurinkosuojaa!

Dihydroksiasetoni ja erytruloosi antavat iholle kauniin sävyn

Luonnonkosmetiikan itseruskettavien vaikuttava aine on useimmiten dihydroksiasetoni eli DHA. Dihydroksiasetonia valmistetaan luonnonkosmetiikan tuotteisiin sokerijuurikkaasta. Dihydroksiasetonin lisäksi luonnonkosmetiikan itseruskettavat voivat sisältää toista sokerimolekyyliä erytruloosia, joka valmistetaan fermentoimalla glyseriiniä ja hiivauutetta.

DHA antaa iholle nopeasti, jo muutamissa tunneissa, kaunista sävyä. Erytruloosin aiheuttaman sävyn kehittyminen kestää kauemmin. Useissa itseruskettavissa tuotteissa on käytetty vaikuttavina aineina molempia.

Ei-luonnollisissa itseruskettavissa on niin ikään käytetty tavallisesti synteettisesti valmistettua dihydroksiasetonia.

Ihanimmat itseruskettavat TOP3

1. Hehkuva päivetys asteittain

Mádaran itseruskettavat varastavat listallamme ykkössijan. Upeasti levittyvät koostumukset saavat ihon hehkumaan ja tuoksuvat syötävän herkullisilta.

Mádaran Healthy Glow Self Tan Serum -kasvoseerumi on erityisesti kasvojen iholle räätälöity kevyt itseruskettava seerumi. Se antaa huomaamatta kasvoille kauniin päivetyksen, joka vahvistuu käyttökertojen myötä.

Koostumus sisältää matalamolekyylistä hyaluronihappoa, kosteuttaa kasvojen ihoa ja imeytyy heti. Seerumin synnyttämän rusketuksen määrää on helppo säädellä. Päivittäisellä käytöllä saa reilumpaa päivetystä, mutta harvemmat käyttökerrat pitävät värin maltillisena.

Seerumin luonnollinen ruskettava ainesosa erytruloosi on kasviperäinen sokeri, joka tekee ihosta päivettyneen näköisen turvallisesti ja luonnollisesti. Seerumin tuoksu on miellyttävän raikas ja hieman sitruksinen.

Mádara Fake It Natural Look Self Tan Milk -vartalovoiteen maitomainen koostumus levittyy helposti ilman laikkuja ja jättää jälkeensä upean hehkuvan ja päivettyneen ihon. Itseruskettavan sävy syvenee jokaisella levityskerralla. Sävy kestää iholla noin viisi päivää, jonka jälkeen se asteittain haalenee ihon solujen uudistuessa. Ihanteellinen vaalealle ja keskitumman sävyiselle iholle.

Vartalovoiteen ruskettava vaikutus on peräisin sokerijuurikkaasta saatavasta dihydroksiasetonista, joka reagoi ihon kanssa saaden aikaan ruskettuneen sävyn. Hyaluronihappoa ja jojobaöljyä sisältävä kosteuttava koostumus hellii ihoa. Voide tuoksuu herkullisen aurinkoiselta muistuttaen lomatunnelmista ympäri vuoden.

2. Tasainen rusketus, joka sulautuu omaan ihonsävyysi

JOIKin itseruskettavat kasvotipat ja itseruskettava vartalovoide ovat täydellinen valinta, kun halajat iholle kesäistä hehkua ja luonnollista päivetystä. JOIKin itseruskettavien vaikutus on peräisin luonnollisista punaisista marjoista ja sokeriruo’osta. Hoitava luomu aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

JOIK Organic Sunless Tan Facial Drops -itseruskettavat kasvotipat ovat ihana 2-in-1 tuote, jossa yhdistyy luonnollinen rusketus ja suosikkikasvovoiteesi hyöty. Lisää muutama tippa kasvovoiteesi sekaan ja levitä kasvoille. Voit säädellä rusketuksen syvyyttä oman makusi mukaan; 2-3 tippaa antaa kevyen hehkuvan sävyn, 4-6 tippaa tummemman rusketuksen.⁠

JOIK Organic Sunless Tan Body Lotion -itseruskettava vartalovoide kuivuu nopeasti samalla ihoa kosteuttaen. Ei jätä jälkeensä tahmaista tunnetta. Tämä asteittain ruskettava vartalovoide antaa iholle luonnollisen kauniin rusketuksen. Saatavilla sävyissä Light ja Medium.⁠ Ylläpidä rusketusta käyttämällä itseruskettavaa muutaman päivän välein tai useammin, jos haluat syventää sävyä.⁠

3. Itseruskettava suihke vaalealle iholle

Biosolis Self Tanning Moisturizing Spray on itseruskettava suihke, joka sopii erinomaisesti vaalealle iholle niin kasvoille kuin vartalolle. Suihke antaa luonnollisen rusketuksen ilman aurinkoa ja tuo iholle vaivattomasti päivetyksen sekä elinvoimaista hehkua.

Suihkeen aloe vera ja karanjaöljy hoitavat ihoa ja sitovat siihen kosteutta samalla kun dihydroksiasetoni antaa iholle lempeänsävyistä rusketusta. Lisäksi avokadoöljy ja sheavoi ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Helppokäyttöinen koostumus levittyy helposti ja kuivuu nopeasti.

Tutustu Jolien itseruskettavien valikoimaan

Näin onnistut luomaan täydellisen rusketuksen

Monet itseruskettavat tuotteet antavat päivetystä asteittain, jolloin käyttäjä pystyy helposti säätelemään rusketuksen laatua ja määrää. Laadukkaiden itseruskettavien antama päivetys on huolellisen tuotekehityksen tulosta, eikä keinotekoisesta oranssista sävystä ole pelkoa.

  1. Kuori ensin! Iho kannattaa kuoria ennen itseruskettavan tuotteen käyttöä. Vartalokuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tekee itseruskettavan pohjasta tasaisemman ja vastaanottavaisemman. Voit käyttää kuorintavoiteen lisäksi kuorintaharjaa tai -kinnasta, jolla iho saa mekaanisen kuorinnan lisäksi mukavasti vauhtia veren- ja nestekiertoon.
  2. Levitä voide reippaasti puhtaalle ja kuivalle iholle. Itseruskettava voide levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle. Jos käytät itseruskettavan tuotteen alla kosteusvoidetta tai muita tuotteita, anna niiden imeytyä ennen itseruskettavan levittämistä. Levitä itseruskettava voide iholle nopeasti ja pese kädet heti voiteen levityksen jälkeen. Itseruskettavien tuotteiden levitykseen on olemassa erityisiä hanskoja ja kintaita, joiden avulla tuotteet on helpompi levittää iholle tasaisesti. Tällöin itseruskettavat tuotteet eivät tartu myöskään kynsiin tai kynsinauhoihin.
  3. Anna kuivua rauhassa. Anna itseruskettavan kuivahtaa ja imeytyä ihoon rauhassa ennen pukeutumista. Varo hetki varsinkin vaaleita vaatteita ja vuodevaatteita.
  4. Säilytä tuote viileässä ja valolta suojattuna. Älä jätä itseruskettavaa tuotetta tai muutakaan kosmetiikkaasi lojumaan pitkäksi aikaa lämpöön tai auringonvaloon. Suojakertoimia sisältävät voiteet on hyvä käyttää loppuun vuosittain. Joka kesä on turvallisinta ottaa käyttöön aina uusi aurinkosuoja.

Katso vinkit ja ohjeet Instagram-videoltamme!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.