puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä jokaiseen tilaukseen

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 79 euron tilauksiin

After sun -hoito-ohjeet kasvoille ja vartalolle

Aurinkotuotteiden, kuten aurinkovoiteen ja after sun -tuotteiden, käyttö on osa jokaisen kesäistä ihonhoitoa. Ihoa pitää muistaa huoltaa myös auringossa oleilun jälkeen, jolloin se suorastaan janoaa kosteutta!

Suurimmalla osalla meistä iho tuntuu kuivalta, kun aurinkovoiteet on pesty iholta pois. Luonnonkosmetiikan suojatuotteissa käytetty sinkki ja titaanioksidit saattavat myös osaltaan kuivattaa ihoa, joten siksi kosteutus aurinkoisen päivän jälkeen on tärkeää.

Kuiva iho menettää rusketuksensa nopeammin kuin hyvin kosteutettu, joten jos haluat nauttia päivetyksestäsi mahdollisimman pitkään ja pitää sen kauniina, jatka lukemista!

Rauhoita auringon hellimää ihoasi aloe veralla

Aurinkoisen päivän jälkeen ihon kosteuttaminen on tärkeintä, mitä voit ihollesi tehdä. Useat auringonoton jälkeen käytettävät tuotteet sisältävät aloe veraa. Aloe verassa on yli 200 aktiivista ainesosaa, jotka ennen kaikkea rauhoittavat ihoasi. Aloe vera laskee myös tulehduksia, joten se on hyvä pitää kaapissa aina siltä varalta, että kaipaat SOS-tuotetta. Jos säilytät aloe vera -voidetta jääkaapissa ja ihosi jopa kuumottaa, on tämä loistava ensiapu niin kasvoille kuin vartalollekin viilentämään.

Kokeile esimerkiksi Haut-Ségalan tehokkaasti kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe vera -geeliä tai Patykan silkkisen pehmeää after sun -geelivoidetta, joka sisältää aloe veran lisäksi ihoärsytyksiä rauhoittavaa kasviperäistä bisabololia.

Tutustu Jolien after sun -tuotteisiin

Tavallinen vartalon kosteusvoide sopii myös hellimään ihoa auringossa vietetyn päivän jälkeen. Vaihda paksu voide kesällä kevyempään. Jolielaisten suosikkeja kesäisin ovat koostumukseltaan jopa vesimäinen Patykan vartalon kosteusvoide ja Absolutionin kevyt ja kosteuttava vartalovoide.

Psst! Jos ihosi ärsyyntyi ja siihen nousi aurinkoihottumaa, suuntaa aurinkoihottuman hoidosta kertovan oppaamme pariin.

Kasvojen kosteutus osaksi hoitorutiinia

Kasvoille hyviä tuotteita aurinkoisen päivän jälkeen ovat rauhoittavat ja kosteuttavat kasvonaamiot, sheet maskit ja hoitonesteet, joita voit kerrostaa niin paljon kuin ihosi tarve on. Whamisan hoitonesteissä on esimerkiksi erittäin suuri pitoisuus aloe veraa, joten ne ovat täydellinen valinta kesäkylppäriin.

Lisäksi erilaisilla misteillä voi kosteuttaa kasvoja ja vartaloa pitkin päivää. Jokaisen kesäkassista tulisi löytyä ainakin yksi kasvomisti, jolla saat viilennettyä ja kosteutettua ihoasi missä vain! Hyviä vaihtoehtoja ovat Patykan Essential Lifting Lotion tai Urangin Perfect Daily Mist.

Tutustu kasvovesiin ja -misteihin

Ylläpidä kaunista päivetystäsi ihon kuorinnalla

Jotta kesäiho pysyy kauniina ja päivetys tasaisena, ei pidä unohtaa niin kasvojen kuin vartalonkaan kuorintaa. Kuollut kuiva ihosolukko on hyvä kuoria kerran viikossa pois. Rusketus säilyy kauniina ja hehkuvana, kun pidät siitä huolen.

Tutustu herkullisiin vartalokuorintoihin

Ennen kaikkea kesäihonhoito saa olla nautinto, ihana hemmotteleva rutiini kuulaana iltana. Jätä valinnat ammattilaiselle (vaikkapa Jolien myymälässä tai hoitolassa), jos et tunnista omaa ihotyyppiäsi, tai kaipaat apua sopivan aurinkovoiteen tai after sun -tuotteen etsinnässä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.