After sunit

Iho tarvitsee tehokasta kosteutusta auringossa oleskelun jälkeen. After sun -tarkoitukseen kehitetyt voiteet sisältävät ihoa tehokkaasti kosteuttavia, rauhoittavia, uudistavia ja elvyttäviä raaka-aineita.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing all 7 results

Iho tarvitsee tehokasta kosteutusta auringossa oleskelun jälkeen. After sun -tarkoitukseen kehitetyt voiteet sisältävät ihoa tehokkaasti kosteuttavia, rauhoittavia, uudistavia ja elvyttäviä raaka-aineita. Aurinko kuivattaa ja vaurioittaa ihoa. After sun -tuotteiden tehtävä on hoitaa ja rauhoittaa ihoa UV -altistuksen jälkeen. After sun -tuotteet myös parantavat päivetyksen kestoa.

After sun -voiteet levitetään auringonoton jälkeen puhdistetulle iholle. Erilaiset aurinkosuojat on hyvä ensin huolellisesti pestä pois iholta. Useimmat Jolien valikoiman after sun -tuotteet sopivat hyvin käytettäviksi sekä kasvoille että vartalolle.

Jolien suosituin after sun -voide on Algamaris After Sun -emulsio. Nopeasti ihoon imeytyvä ja koostumukseltaan miellyttävän ohut emulsio hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Sen sisältämä luomulaatuinen aloe vera viilentää ja rauhoittaa, ja karitevoi ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti. Vegaaninen after sun -emulsio sisältää runsaasti antioksidanttista patentoitua Alga-gorria -yhdistettä, joka uudistaa ja suojaa ihoa. Tuoksuu miedosti kookokselta ja toimii myös kevyenä kesäisenä vartalotuoksuna.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.