Kesän suosikit ja uutuudet ihonhoitoon – kesä on vihdoin täällä!

Kesällä ihon tarpeet muuttuvat, kun ilma lämpenee ja aurinko porottaa. Siksi ihonhoitotuotteet ja -rutiinit on hyvä päivittää kesän alussa. Jolien tiimi on valinnut sinulle kesään parhaimpia ja tarpeellisimpia tuotteita.

Kesän tärkeimpiin ihonhoitorutiineihin kuuluu ihon suojaaminen auringolta, riittävä kosteutus kevyillä tuotteilla sekä huolellinen puhdistus ja tarvittaessa ihon kuorinta.

Hemmotteleva kosmetiikka hoitaa ja elvyttää sekä kasvot että vartalon yhdessä levon ja kesän odotetun lämmön kanssa.

Aurinkosuoja on kesän tärkein ihonhoitotuote

Ihana aurinko tuo kesällä elinvoimaa ja energiaa. Auringon UVA- ja UVB-säteet ovat kuitenkin haitallisia iholle, sillä ne aiheuttavat ihon ikääntymistä ja pahimmillaan altistavat ihosyövälle. Ehdottomasti tärkein asia kesäihon hoidossa onkin ihon suojaaminen auringolta niin voimme nauttia sen lämmöstä turvallisesti.

Tutustu Jolien suureen aurinkovoideoppaaseen.

Hoivaa ihoa ja pidä rusketus tasaisena

Puhdista ja kosteuta iho joka ilta huolellisesti, niin se voi hyvin läpi kesän. Puhdistusöljy kasvoille tai suihkuöljy vartalolle on paitsi hemmotteleva ja ravitseva, mutta myös ihanteellinen aurinkovoiteen irrottamiseen iholta. Kuorinta 1-2 viikon välein poistaa kuolleen ihosolukon, pitää ihon pehmeänä, rusketuksen tasaisena ja auttaa kosteuttavia tuotteita imeytymään paremmin.

Kosteuttavia, kesäisiä kasvohoitoja

Kesäiholle sopii kevyempikin kosteusvoide, ja kasvosuihkeet raikastavat pitkin päivää. Kun ilmankosteus nousee, iho ei kaipaa yhtä tuhtia voidetta ja rasvoja kuin talvella. Auringon lämpö lisää kosteuden haihtumista iholta, mutta lisää samalla ihon talintuotantoa. Siksi auringonpalvojan ykköskosteuttaja on kasvovesi tai hoitoneste.