Syksy on täällä – katso parhaat vinkit syysihon hoitoon!

Ihastu syksyn tähtituotteisiin

puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä jokaiseen tilaukseen

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 79 euron tilauksiin

Syksyllä pääsemme nauttimaan luontomme kauniista väreistä ja raikkaista ulkoilukeleistä. Syksyn väriloisto tuo usein mukanaan myös paluun takaisin ihanaan arkeen, jolloin voi olla tarpeen päivittää ihon- ja hiustenhoidon peruspilarit omassa kosmetiikkakaapissa. Kokosimme sinulle syksyn tärkeimmät kosmetiikkatuotteiden tärpit, joiden avulla voit nauttia arjen hemmottelusta ja valmistella ihoasi lähestyvän talven haasteisiin.

Päivitä kosmetiikkatuotteesi ajankohtaisiksi

Kesä voi tuntua jo kaukaiselta muistolta, mutta sen jäljet voivat vielä näkyä niin ihosi kuin hiustesikin kunnossa. Auringon lämpö on hellinyt, mutta voinut myös kuivattaa hiusten lisäksi ihoasi. Samalla auringon UV-säteily on voinut tuoda esiin pigmenttimuutoksia, kuten maksaläiskiä. Perustuotteiden lisäksi omaan ihonhoitorutiiniin kannattaa ottaa mukaan myös tehokkaita täsmähoitotuotteita, jotka hoivaavat kesällä auringossa kylpenyttä ihoasi ja suojaavat sitä syksyn viileää viimaa vastaan. Mitä varhaisemmassa vaiheessa syksyä ihon kosteuttamisen aloittaa, sitä paremmin iho on valmisteltu kuivaan ja kylmään ilmaan talvella.

Puhdistus on ihonhoidon kulmakivi

Jokapäiväinen ihonhoito alkaa puhdistuksesta. Talvea kohden voi olla hyvä vaihtaa puhdistustuote hoitavampaan ja ravitsevampaan vaihtoehtoon, kuten lempeään puhdistusöljyyn, kylmän viiman ja kuivan sisäilman kuivattaessa ihoa.

Puhdistuksessa on hyvä ottaa huomioon meikin puhdistaminen. Tehokkaat ja hellävaraiset puhdistustuotteet poistavat kasvoiltasi kaikki meikin rippeet ja muut epäpuhtaudet kuitenkin hellien ihoasi lempeästi riisumatta sen omaa suojabarrieeria. Kokeile tehokasta kaksoispuhdistusta, jossa meikki poistetaan kasvoilta ensin öljymäisellä puhdistustuotteella. Tämän jälkeen puhdistus viimeistellään ihosi tyypin ja oman makusi mukaan vaahtomaisella, geelimäisellä tai maitomaisella puhdistustuotteella.

Hyvin puhdistetut kasvot ovat meikkaamisen ja ihonhoidon a ja o. Kurkkaa ajankohtaiset tuotetärpit!

 

Anna ihollesi paljon kosteutusta

Helli ihoasi antamalla sille paljon kosteutta sekä ravitse ja suojaa sitä kylmeneviä ilmoja vastaan. Syksyllä ihonhoitotuotteesi voivat olla kosteuttavampia ja ravitsevampia. Kylmä ulkoilma ja kuiva sisäilma voivat tehdä erityisesti herkästä ihosta entistäkin ärtyneemmän lisäten kosteuden haihtumista ihostasi. Jos ihosi kuivuu, sen suoja ulkoisia haittoja vastaa laskee, jolloin hipiäsi on alttiimpi tulehduksille. Tällöin tarvitaan rauhoitusta ja vahvistusta. Ihon kosteuttaminen myös tehostaa muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihollesi.

Erilaiset kosteuttavat ja virkistävät kasvosuihkeet voivat olla ihosi pelastus. Voit sujauttaa näppärän kasvosuihkeen käsilaukkuusi ja suihkutella sitä kasvoillesi kaivatessasi virkistystä vaikka näyttöpäätteellä työskennellessäsi.

Heleytä ihoasi syksyn keskellä ja taistele pigmenttimuutoksia vastaan

Jos tunnet kaipaavasi auringon hehkua tai ihosi voisi muuten hyötyä energiaboostista syksyn keskellä, ota avuksi ihoa kirkastavat tuotteet, kuten Urangin Yuja Vita Ampoule -kirkastava tehoseerumi. Todelliset ihonhoidon superfoodit, seerumit, voivat myös auttaa erilaisten auringosta johtuvien pigmenttimuutosten kanssa, kosteuttaa ja heleyttää ihoasi tai tarjota sille lempeää rauhoitusta. Ihosi kiittää sen tarpeisiin sopivasta seerumista!

Kasvovoide on ihonhoidon 2-in-1-tuote

Kasvojen kosteusvoide on ihollasi parhaassa tapauksessa 24 tuntia vuorokaudessa. Valitse siis voide, joka aidosti hoitaa ihoasi. Syksyn edetessä on aika kiinnittää huomioita kasvovoiteen ravitsevuuteen. Ilmojen viilentyessä ohut, geelimäinen kosteusvoide voi edelleen toimia rasvaisella tai sekaiholla, mutta kuivempi iho voi kaivata paksumpaa voidetta.

Psst! Yksinkertaisessa ihonhoitorutiinissa voi myös skipata kasvovoiteen, ja valita sen sijasta seerumin ja kasvoöljyn tai -balmin. Kosteusvoide nimittäin on yksinkertaistettuna sama kuin seerumi + kasvoöljy. Ennustamme, että syksyn ihonhoidon minitrendi onkin seerumi- ja öljy-yhdistelmä.

Käytä kuorintaa ja naamiota yhdessä

Kuorinnan jälkeen kannattaa kasvoille levittää aina naamio. Kuorinta poistaa iholta uloimman kuolleen ihosolukon, jolloin naamion vaikuttavat aineet pääsevät paremmin imeytymään ja vaikuttamaan ihoon. Näin saat naamiostasi paremmin sen hyödyt irti.

Helli ihoasi öljyillä ja balsameilla

Ota kasvoöljy tai monitoimituotteena toimiva balsami mukaan ihonhoitorutiinisi silloin, kun kasvovoide ei riitä. Öljymäinen hoitotuote on erityisen hyvä lisä ihonhoitoon silloin, jos syksyn ja talven viima tuntuu kuivattavan ihosi aivan rutikuivaksi. Tiesitkö, että myös rasvoittuva- ja sekaiho voivat hyötyä öljymäisten tuotteiden hoitavuudesta?

Päivitä meikkipussin sisältö syksyyn

Monilla työpaikoilla hybridityö on tullut jäädäkseen. Menetpä sitten työpaikalle tai pidät etäpalavereita, tarkista että meikkipussistasi löytyy ainakin hyvän arkimeikin perustuotteet.

Viimeistään nyt on aika päivittää meikkipussiasi ihanan raikkailla ja ajankohtaisilla sävyillä. Kokeile rohkeasti vaikka uutta huulipunaa tai voidemaisia poskipunia, jotka täydentävät upeasti syyslookisi sekä arkeen että juhlaan.

Hoivaa myös hiuksia ja vartaloasi

Muista valmistella myös vartalosi iho ja hiukset talven varalle. Tarjoa niille runsaasti kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.