puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä jokaiseen tilaukseen

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 79 euron tilauksiin

Kaikki, mitä ihosi talvella tarvitsee

Lue parhaat vinkkimme talvi-ihon hoitoon!

Tunnelmallinen talvi on saapunut pikku pakkasineen. Vaihtelevat sääolosuhteet näkyvät heti ihon kunnossa, joten tarvitset ihollesi sopivat tuotteet sekä hyvää hoitoa. Poimi kokoelmastamme omat ihanat talvi-ihon pelastajasi!

Monien harmiksi iho reagoi talven kylmiin säihin hilseilyllä ja halkeilulla. Talvella ilman kosteus on paljon pienempi kuin kesällä. Iholla on luontainen kyky ottaa ilmasta kosteutta itseensä, mutta talvella se ei onnistu. Pääpaino ihonhoidossa on siksi ihon kosteustasapainon ylläpitämisessä sekä ravitsemisessa tehokkailla raaka-aineilla. Suosittelemme ottamaan viimeistään nyt kosteuttavan kasvoveden, seerumin ja ravitsevan kasvoöljyn osaksi ihonhoitorutiinia.

Mikäli ihosi on ekstrajanoinen, ovat kosteuttavat kasvonaamiot ehdoton must have -tuote. Mikä olisikaan ihanampi tapa hemmotella itseään kuin rentouttava kasvonaamio vaikkapa saunan jälkeen!

Vartalovoiteet ja käsivoiteet kannattaa vaihtaa paksumpiin ja kosteuttavampiin tuotteisiin. Yksi suosituimmista on Evolven Tropical Blossom Body Butter -vartalovoi, eikä ihme, sillä ihanan täyteläinen vartalovoide lumoaa eksoottisella ja ylellisellä tuoksullaan sekä tehokkaalla koostumuksellaan.

Hiustenhoito on vähintään yhtä tärkeässä roolissa. Talvella hiukset sähköistyvät ja pörröttyvät herkemmin. Hiuksia kannattaa kosteuttaa ja hoitaa hiusnaamioiden, öljyjen sekä kosteuttavien shampoiden ja hoitoaineiden avulla.

Puhdista kasvot hellävaraisesti, mutta tehokkaasti

Jokapäiväinen ihonhoito alkaa puhdistuksesta. Valitse itsellesi luottoputsari, jonka avulla yksi ihonhoidon tärkeimmistä vaiheista sujuu leikiten. Talvella on hyvä valita hoitavampi ja ravitsevampi puhdistustuote kylmän viiman ja kuivan sisäilman kuivattaessa ihoa. Puhdistusöljyt ja -maidot puhdistavat kasvosi lempeästi mutta tehokkaasti samalla raviten kosteuskoyhää ihoa.

Helli ihoasi kosteuttavilla tuotteilla

Anna ihollesi paljon kosteutta sekä ravitse ja suojaa sitä kylmeneviä ilmoja vastaan. Talvella ihonhoitotuotteet voi vaihtaa kosteuttavampiin ja ravitsevampiin, jos tavallisesti käyttämäsi tuotteet eivät tunnu riittävän. Kylmä ulkoilma ja kuiva sisäilma lisäävät kosteuden haihtumista iholtasi, joten ne voivat tehdä erityisesti herkästä ihosta entistäkin ärtyneemmän. Jos ihosi kuivuu, sen suoja ulkoisia haittoja vastaa laskee, jolloin hipiäsi on alttiimpi tulehduksille. Tällöin tarvitaan rauhoitusta ja vahvistusta.

Erilaiset kosteuttavat ja virkistävät kasvosuihkeet voivat olla myös ihosi pelastus. Voit sujauttaa näppärän kasvosuihkeen käsilaukkuusi tai pitää sitä työpöydän reunalla, ja suihkutella sitä kasvoillesi kaivatessasi virkistystä vaikka näyttöpäätteellä työskennellessäsi.

Ravitsevat öljyt ja balmit kasvoille

Ota kasvoöljy tai monitoimituotteena toimiva balmi mukaan ihonhoitorutiinisi silloin, kun ihosi kaipaa täyteläisempää kosteutusta. Öljymäinen hoitotuote on erityisen hyvä lisä ihonhoitoon silloin, jos talven viima tuntuu kuivattavan ihosi aivan rutikuivaksi. Tiesitkö, että myös rasvoittuva- ja sekaiho voivat hyötyä öljymäisten tuotteiden hoitavuudesta.

Kasvonaamiolla saat tehokosteutusta iholle

Kasvonaamiot ovat oiva tapa tehostaa ihonhoitorutiinia tarjoamalla kasvoille extrakosteutusta. Naamioilla hemmottelet ihoasi ihanasti vaikkapa saunomisen yhteydessä. Tehostaaksesi naamion vaikutusta entisestään, voit kuoria ihon ennen naamion käyttöä.

Älä unohda helliä myös vartaloa ja hiuksia

Samoin kuin kasvojen iho, myös vartalon iho kuivuu talvella. Pidä kuivuudesta kutisevat sääret ja halkeilevat rystyset tällä talvikaudella vain kaukaisena muistona. Helli vartalon ihoa runsaasti kosteuttavilla ja ravitsevilla tuotteilla.

Taltuta pakkasesta villiintyvät ja pörröttyvät kutrit kosteuttavilla ja hoitavilla hiustenhoitotuotteilla.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.