puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä jokaiseen tilaukseen

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 79 euron tilauksiin

Kaikki mitä ihosi talvella tarvitsee

Lue parhaat vinkkimme talvi-ihon hoitoon!

Tunnelmallinen talvi on saapunut pikku pakkasineen. Vaihtelevat sääolosuhteet näkyvät heti ihon kunnossa, joten tarvitset ihollesi sopivat tuotteet sekä hyvää hoitoa. Poimimme kokoelmaan parhaat talvi-ihon pelastajat – poimi sinä suosikkisi!

Monien harmiksi iho reagoi talven kylmiin säihin hilseilyllä ja halkeilulla. Talvella ilman kosteus on paljon pienempi kuin kesällä. Iholla on luontainen kyky ottaa ilmasta kosteutta itseensä, mutta talvella se ei onnistu. Pääpaino ihonhoidossa on siksi ihon kosteustasapainon ylläpitämisessä sekä ravitsemisessa tehokkailla raaka-aineilla. Suosittelemme ottamaan viimeistään nyt kosteuttavan kasvoveden, seerumin ja ravitsevan kasvoöljyn osaksi ihonhoitorutiinia.

Mikäli ihosi on ekstrajanoinen, ovat kosteuttavat kasvonaamiot ehdoton välttämättömyys. Mikä olisikaan mukavampaa kuin hemmotella itseään rentouttavalla kasvonaamiolla vaikkapa saunan jälkeen!

Vartalovoiteet ja käsivoiteet kannattaa vaihtaa paksumpiin ja kosteuttavampiin tuotteisiin. Yksi suosituimmista on Evolven Tropical Blossom Body Butter -vartalovoi, eikä ihme, sillä täyteläinen vartalovoide lumoaa eksoottisella ja ylellisellä tuoksullaan sekä tehokkaalla koostumuksellaan.

Hiustenhoito on vähintään yhtä tärkeässä roolissa. Talvella hiukset sähköistyvät ja pörröttyvät herkemmin. Hiuksia kannattaa kosteuttaa ja hoitaa hiusnaamioiden, öljyjen sekä kosteuttavien shampoiden ja hoitoaineiden avulla.

Hoida ihoasi kosteuttavilla tuotteilla

Anna ihollesi paljon kosteutta sekä ravitse ja suojaa sitä talven kalseaa ilmaa vastaan. Talvella ihonhoitotuotteet voi vaihtaa kosteuttavampiin ja ravitsevampiin, jos tavallisesti käyttämäsi tuotteet eivät tunnu riittävän. Kylmä ulkoilma ja kuiva sisäilma lisäävät kosteuden haihtumista iholtasi, joten ne voivat tehdä erityisesti herkästä ihosta entistäkin ärtyneemmän. Jos ihosi kuivuu, sen suoja ulkoisia haittoja vastaa laskee, jolloin hipiäsi on alttiimpi tulehduksille. Tällöin tarvitaan rauhoitusta ja vahvistusta.

Erilaiset kosteuttavat ja virkistävät kasvosuihkeet voivat olla myös ihosi pelastus. Voit sujauttaa näppärän kasvosuihkeen käsilaukkuusi tai pitää sitä työpöydän reunalla, ja suihkutella sitä kasvoillesi kaivatessasi virkistystä vaikka näyttöpäätteellä työskennellessäsi.