Hiusöljyt

Hiusöljy pelastaa käsitellyt hiukset. Se suitsii kaksihaaraisia sekä korjaa rispaantuneita ja kuivia hiuksia palauttaen niihin notkeutta ja kiiltoa. Luonnonkosmetiikan laadukkaat öljyt ravitsevat ja vahvistavat hiusta.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing all 10 results

Hiusöljy pelastaa käsitellyt hiukset. Se suitsii kaksihaaraisia sekä korjaa rispaantuneita ja kuivia hiuksia palauttaen niihin notkeutta ja kiiltoa. Luonnonkosmetiikan laadukkaat öljyt ravitsevat ja vahvistavat hiusta. Öljyt tekevät hyvää myös päänahalle. Hiusöljyjä voi käyttää päänahassa kuuriluontoisesti tai satunnaisina tehohoitoina esimerkiksi yön yli. Hiusöljy toimii myös ennen shampoopesua käytettävänä tehohoitona ja jätettävänä hoitoaineena. Jos öljy pestään pois, sitä voi käyttää hiuksissa huoletta reippaasti, mutta jätettävänä hoitotuotteena tai muotoilun apuna muutama tippa riittää.

Curly Girl -metodin myötä hiusten kosteuttamisesta ja hiusöljyistä on tullut hyvin trendikkäitä. Tarkoitukseen löytyy Jolien valikoimasta useita hyviä silikonittomia luonnollisia hiusöljyjä. Hiusöljy auttaa kiharoita näkyviin silottamalla hiuksen pintakerroksen suomuja ja parantaen sen joustavuutta.

Jolien valikoimasta hiusöljyjä löytyy esimerkiksi tuotemerkeiltä Less is More, John Masters Organics, Khadi ja Isla Apothecary.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.