Raikas, ihana syksy!

Aamut ovat raikkaampia ja ihan kuin auringon valo olisi keltaisempaa. Luonto vaihtaa vihreän asun kirjavaan. Tekee mieli suunnata valtavalla innolla kohti uutta ja toisaalta rauhoittaa elämää päivien lyhentyessä. Kokosimme sinulle syksyn ihonhoitotuotteita ja elämään virkistystä tuovia värejä. Tanssiaskelin syksyyn!

Vaahtoavan ihonpuhdistuksen aika on ohi, ja ihoa houkuttelee kermaisa puhdistustuote. Suosittelemme kaikille puhdistusmaitoa tai -voidetta ilmojen viiletessä. Jos meikkaat, kannattaa meikki poistaa ensin puhdistusöljyllä. Erinomainen vaihtoehto on juuri nyt syyskuun kuukauden tuotteena – minuutissa kahdeksan tunnin hyödyt.

Tunnustele, milloin on aika vaihtaa kasvovoide kosteuttavampaan versioon tai lisätä ihonhoitorutiiniin seerumi. Kiristävälle iholle kosteuttava naamio on loistava ensiapu. Kasvoöljyllä kannattaa suojata ihoa viimalta, ravita sitä ja estää kosteuden haihtumista.

Meikkiin on aika lisätä ripaus dramatiikkaa tumman huuli- tai kynsivärin avulla. Syksyllä ohut meikkivoide tai bb-voide näyttää ja tuntuu erityisen hyvältä. Huolitellut, skarpit kulmakarvat ryhdistävät koko olemuksen.

Hiusväreissä lämpimät sävyt näyttävät kauniilta syksyn valossa, ja valitsimme sinulle muutama herkullisia ehdotuksia. Vartalon iholla öljyt ovat ihania hemmottelutuotteita erityisesti iltaisin rauhoittavien tuoksujen ja hoitavan koostumuksen ansiosta.

Kasvot   |   Meikit   |    Vartalo   |   Hiukset

Kasvot

Hoida ja hemmottele ihoa lempeillä, kosteuttavilla ja rauhottavilla tuotteilla.

Meikit

Kesän kirkkaat ja paahteiset sävyt saavat luonnollista jatkoa ruskan väriloistosta.

Vartalo

Pidennä päivetystä ja ehkäise ihon kuivumista huolellisella kosteutuksella. Älä unohda kuorintaa!

Hiukset

Ilmojen kylmetessä hiukset kaipaavat lisää kosteutta. Arjen ja toimistolle paluun myötä muotoilutuotteet ovat taas useammin tarpeen.

Syksyyn sopivat:

Kasvot   |   Meikit   |    Vartalo   |   Hiukset

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.