Syksyn väriloistoa ja paluu arkeen – päivitä kosmetiikkatuotteesi ajankohtaisiksi

puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Aitoa, puhdasta & laadukasta

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä per tilaus

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 69 euron tilauksiin

Alkusyksystä pääsemme nauttimaan luontomme kauniista väreistä ja raikkaista ulkoilukeleistä. Syksyn väriloisto tuo usein mukanaan myös paluun takaisin ihanaan arkeen, jolloin voi olla tarpeen päivittää ihonhoidon peruspilarit omassa kosmetiikkakaapissa. Kokosimme sinulle syksyn tärkeimmät ihonhoidon ja meikkituotteiden tärpit, joiden avulla voit nauttia arjen hemmottelusta ja valmistella ihoasi vaihtuvan vuodenajan haasteisiin.

Tarkastele niin ihosi kuin hiustesikin kuntoa kesän jälkeen. Auringon lämpö hellii, mutta voi myös kuivattaa hipiääsi hiusten lisäksi. Samalla auringon UV-säteily voi tuoda esiin pigmenttimuutoksia, kuten maksaläiskiä. Perustuotteiden lisäksi omaan ihonhoitorutiiniin kannattaa ottaa mukaan myös tehokkaita täsmähoitotuotteita, jotka hoivaavat auringossa kylpenyttä ihoasi ja valmistelevat sitä syksyn viileää viimaa vastaan. Mitä varhaisemmassa vaiheessa syksyä ihon kosteuttamisen aloittaa, sitä paremmin iho on valmisteltu kuivaan ja kylmään ilmaan talvella.

Tutustu myös: Syksyn 2021 meikkitrendit

Puhdistustuotteet päivittäiseen käyttöön

Jokapäiväinen ihonhoito alkaa puhdistuksesta. Valitse itsellesi luottoputsari, jonka avulla yksi ihonhoidon tärkeimmistä vaiheista sujuu leikiten. Syksyllä ja talvea kohden voi olla myös hyvä vaihtaa puhdistustuote hoitavampaan ja ravitsevampaan vaihtoehtoo kylmän viiman ja kuivan sisäilman kuivattaessa ihoa vielä enemmän. Puhdistusöljyt puhdistavat kasvosi lempeästi mutta tehokkaasti samalla raviten kosteuskoyhää ihoa.

Anna ihollesi paljon kosteutusta

Helli ihoasi kesän jälkeen antamalla sille paljon kosteutta sekä ravitse ja suojaa sitä kylmeneviä ilmoja vastaan. Syksyllä ihonhoitotuotteesi voivat olla kosteuttavampia ja ravitsevampia. Kylmä ulkoilma ja kuiva sisäilma voivat tehdä erityisesti herkästä ihosta entistäkin ärtyneemmän lisäten kosteuden haihtumista ihostasi. Jos ihosi kuivuu, sen suoja ulkoisia haittoja vastaa laskee, jolloin hipiäsi on alttiimpi tulehduksille. Tällöin tarvitaan rauhoitusta ja vahvistusta.

Erilaiset kosteuttavat ja virkistävät kasvosuihkeet voivat olla myös ihosi pelastus. Voit sujauttaa näppärän kasvosuihkeen käsilaukkuusi ja suihkutella sitä kasvoillesi kaivatessasi virkistystä vaikka näyttöpäätteellä työskennellessäsi.

Käytä kuorintaa ja naamiota yhdessä

Kuorinnan jälkeen kannattaa kasvoille levittää aina naamio. Kuorinta poistaa iholta uloimman kuolleen ihosolukon, jolloin naamion vaikuttavat aineet pääsevät paremmin imeytymään ja vaikuttamaan ihoon. Näin saat naamiostasi paremmin sen hyödyt irti.

Helli ihoasi öljyillä ja balsameilla

Ota kasvoöljy tai monitoimituotteena toimiva balsami mukaan ihonhoitorutiinisi silloin, kun pelkkä vesikosteutus ei riitä. Öljymäinen hoitotuote on erityisen hyvä lisä ihonhoitoon silloin, jos syksyn ja talven viima tuntuu kuivattavan ihosi aivan rutikuivaksi. Tiesitkö, että myös rasvoittuva- ja sekaiho voivat hyötyä öljymäisten tuotteiden hoitavuudesta.

Heleytä ihoasi syksyn keskellä ja taistele pigmenttimuutoksia vastaan

Jos tunnet kaipaavasi auringon hehkua tai ihosi voisi muuten hyötyä energiaboostista syksyn keskellä, ota avuksi ihoa kirkastavat tuotteet, kuten Urangin Yuja Vita Ampoule – kirkastava tehoseerumi. Tehotuotteet voivat myös auttaa erilaisten auringosta johtuvien pigmenttimuutosten kanssa. Heleyttä ihollesi tuovat myös tehokkaasti kosteuttavat seerumit.

Hoivaa myös hiuksia ja vartaloasi

Muista palauttaa myös vartalosi iho ja hiukset kesän jäljiltä. Tarjoa niille runsaasti kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita.

Päivitä myös meikkipussisi sisältö

Syksy tuo usein mukanaan myös paluun töihin. Vaikka saatat työskennellä tai opiskella edelleen etänä, voit päivittää meikkipussiasi ihanan raikkailla ja ajankohtaisilla uutuussävyillä. Kokeile rohkeasti vaikka uutta huulipunaa tai voidemaisia poskipunia, jotka täydentävät upeasti syyslookisi sekä arkeen, että juhlaan. Menetpä sitten työpaikalle tai pidät etäpalavereita, tarkista että meikkipussistasi löytyy ainakin hyvän arkimeikin perustuotteet.

Älä unohda hyvää meikinpuhdistusta

Tehokkaita tuotteita meikinpuhdistukseen ei myöskään kannata unohtaa. Syksyllä ja talvella saatamme käyttää meikkiä enemmän kuin kesäisen helteisinä päivinä, joten hyvä, mutta tarpeeksi hellävarainen puhdistus on tärkeää. Tehokkaat ja hellävaraiset puhdistustuotteet poistavat kasvoiltasi kaikki meikin rippeet ja muut epäpuhtaudet kuitenkin hellien ihoasi lempeästi riisumatta sen omaa suojabarrieria. Kokeile tehokasta kaksoispuhdistusta, jossa meikki poistetaan kasvoilta ensin öljymäisellä puhdistustuotteella. Tämän jälkeen puhdistus viimeistellään ihosi tyypin ja oman makusi mukaan vaahtomaisella, geelimäisellä tai maitomaisella puhditustuotteella. Hyvin puhdistetut kasvot ovat meikkaamisen ja ihonhoidon a ja o. Kurkkaa ajankohtaiset tuotetärpit!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.