Luonnonkosmetiikka

Miksi sinunkin pitäisi rakastua Patykan 100-vuotiaaseen klassikkoöljyyn?

12.09.2022, Jolie

Tarina Patykan brändin ja sen ensimmäisen tuotteen, ikonisen Huile Absoluen takana on vähintäänkin mielenkiintoinen. Matkataanpa hetkeksi 100 vuoden taakse, romanttiseen Pariisiin…

1900-luvun alussa apteekkareilla oli arvostetuin tietämys ihonhoidossa, sillä he loivat rohdoskasveista voiteita, salvoja ja eliksiirejä asiakkaidensa yksilöllisiin tarpeisiin. Kuohuvan 20-luvun räiskynnässä eräs pariisilainen apteekkari kehitti ihoeliksiirin, joka on täydellinen sekoitus kasviöljyjä ja eteerisiä öljyjä. Tuosta öljyeliksiiristä tuli nopeasti pariisilaisnaisten kauneussalaisuus: Huile Absolue syntyi.

Palvottu resepti herätettiin henkiin

Huile Absoluesta tuli yksi 1920- ja 1930-lukujen tunnetuimmista kauneudenhoitotuotteista ranskalaisnaisten keskuudessa. Toisen maailmansodan aikana Huile Absoluen resepti kuitenkin katosi ja valmistus loppui useiksi vuosikymmeniksi, kunnes paljon myöhemmin, 1990-luvun lopussa, toinen ranskalaisapteekkari löysi sen. Klassikkoöljy herätettiin henkiin, ja sen ympärille syntyi esikuvaansa henkivä brändi: Patyka.

Tiedätkö mitä nimi “Patyka” tarkoittaa? Pariisilainen luonnollisen ihonhoidon sarja saa nimensä kreikan sanasta “apotheke”, historiansa mukaan.

Patykasta tuli lanseerausvuonnaan 2002 yksi maailman ensimmäisistä luomusertifioiduista ihonhoitosarjoista (Ecocert Organic Cosmetic).

Trendikäs satavuotias

Koostumukseltaan ja ihotuntumaltaan silkkisen täyteläinen, hienostunut Huile Absolue henkii tänäkin päivänä sadan vuoden takaista pariisilaista ylellisyyttä. Tuoksu on Patykan yleisesti tunnistettavasta kukkaistuoksumaailmasta eroava, “vanhanaikaisempi” ja maanläheisempi.

Kahdestatoista eteerisestä öljystä ja kasviuutteesta koostuva kallisarvoinen cocktail on kaikessa minimalistisuudessaan täydellinen monitoimituote. Huile Absolueta voidaan käyttää ihoa elvyttävänä tuotteena, ensiapuna tai päivittäisenä hoitona kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Se tuo iholle hehkua ja ravintoa tasoittaen ihon sävyä. Hiuksiin levitettynä se tarjoaa täydellisen ravitsevan ja elvyttävän hoidon ja antaa eloa vaurioituneille hiuksille ja kuiville latvoille. Se on ihanteellinen herkälle tai ärtyneelle iholle, joka ei siedä mitään.

100-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Huile Absolue on puettu juhla-asuun, ja se on saanut rinnalleen esikuvalleen uskollisen, ylellisen suihkuöljyn. Juhlavuoden tuotteita on saatavilla rajoitettu määrä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.