Luonnonkosmetiikka

Vuoden parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet 2020

29.12.2020, Jolie

Perinteiseen tapaan esittelemme vuoden parhaat tuotteet, ole hyvä!

Vuoden kasvotuote: Whamisa Water Cream

Huippusuosittu, jo kulttimaineen saavuttanut korealainen Whamisa jatkaa sydänten valloittamista. Water Creamin uskollinen käyttäjäkunta luottaa ihmevoiteen kosteuttavaan tehoon. Tunkua tähän kategoriaan oli vaikka kuinka, mutta ykkössijan ratkaisi loistava muutos koostumuksessa jo ennestään mahtavaan tuotteeseen. Uusiutunut koostumus on entistäkin silkkisempi, kauniimmin levittyvä ja nyt myös vegaaninen!

Tämän hurmaavan K-beauty -sankarin fantastisuutta puoltavat:

 • Kekseliäät raaka-aineet: soijapavuista fermentoitu natto-kumi sitoo kosteutta iholle, porkkanansiemenöljy hoivaa ja hellii.
 • Nopea imeytyvyys: meikkipohjan pelastaja sujahtaa pintakuivaan ihoon silmänräpäyksessä.
 • Ihoystävällisyys: riisi- ja aloe vera-uutteet vesipohjan korvaajina maksimoivat voiteen tehon.

Whamisa jatkaa voittokulkuaan, kun luonnonkosmetiikan puolestapuhujat luottavat hyviksi todettuihin suosikkeihin ja uudet tuttavuudet ihastuvat fermentoitujen tuotteiden tehokkuuteen silmänräpäyksessä. Water Cream on lukuisten peilikaappien vakiokosmetiikkaa ja siihen luotetaan meikinalusvoiteena, tehokosteuttajana, ihon hemmottelijana ja kasvojen kaunistajana.

Plussaa annoimme ylellisen tuntuisesta lasipurnukasta, joka suojaa Water Creamin arvokkaita raaka-aineita. Huurrelasi kaunistaa kodin kosmetiikkahyllyä tuoden luksusta päivittäisiin ihonhoitorutiineihin.

Whamisa Water Cream. Kuva: Sugar/Ninni Vidgren

Vuoden kasvotuote: Whamisan Water Cream -kosteusvoide.

Vuoden vartalotuotteet, TOP 3

Koska emme voineet sivuuttaa käsien puhdistusta tänä poikkeuksellisena vuotena, niin valitsimme ajankohtaisimmista vaihtoehdoista parhaat tuotteet käsien puhdistukseen ja hoitamiseen.

1. Taika käsisaippua

Raikkaus, tehokkuus, kotimaisuus… Odotimme innoissamme, mitä uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja Taika tarjoaa ja käsisaippua onkin täyttänyt sekä teidän, että jolielaisten odotukset täysin! Olemme ylpeinä saaneet esitellä metsiemme taikaa purkitettuna kauniisiin, kierrätettäviin pakkauksiin. Päivittäinen käsien pesu on juhlaa, kun tietää tukevansa suomalaista työtä.

Vuoden vartalotuote: Taika käsisaippua.

Vuoden vartalotuote: Taika käsisaippua.

2. Mádara ANTI 20 sec Clean Hands Spray – puhdistussuihke käsille

Mádaran puhdistussuihke on tuonut tänä vuonna käsien desinfiointiin luksusta ja ylellisyyttä. Sen sisältämä rohtosammakonputki, eli cica/centella, on hurmannut trendikkyydellään ja kamomilla rauhoittavuudellaan. Suihketta on miellyttävä käyttää, sillä tuotetta tulee iholle juuri sopiva määrä. Se sopii päivittäiseen käyttöön, sillä kosteuttava betaiini ehkäisee ihon kuivumista. Tätä lisää!

Vuoden vartalotuote: Mádaran puhdistussuihke käsille.

Vuoden vartalotuote: Mádaran puhdistussuihke käsille.

3. Absolution Le soin Des Mains – Korjaava käsivoide

Ihastuttava ja ravitseva käsivoide hoitaa ihon yhtä pehmoiseksi kuin huvipuiston karkkipinkki hattara. Arkilaukkuun sujahtava käsivoiteiden kuningatar kulkee mukana näppärän pakkauskoon ansiosta. Se auttaa pitämään käsien ihon nuorekkaana ennaltaehkäisten ja hoitaen jo näkyviä pigmenttimuutoksia. Koska ikääntyminen näkyy myös käsien iholla, luotamme Absolutionin kykyyn pitää kädet silkkisen sileinä.

Vuoden hiustuote – Khadi Wonder Hair Tonic

Kamppailun vuoden hiustuotteen tittelistä voitti Khadin ihmevesi Wonder Hair Tonic. Tämä tukkataikuri on ollut monelle rakkautta ensi kokeilulla.

Ihastusta herättää:

 • Mystinen tuoksumaailma: yrttisyys hurmaa ainutlaatuisuudellaan ja raikkaudellaan.
 • Intialaisen ayurvedan salat: rosmariini, timjami ja muut luonnon tehoyritit sulostuttavat hiuksia ja hoitavat hiuspohjaa
 • Helppous ja vaikuttavuus: muutamat suihkautukset hiustyveen ja pyörittelevät liikkeet sormilla tekevät hiuksista ilmavat ja tuuheat.

Se on saanut hehkutusta osakseen aikaisemminkin: Khadi Wonder Mist valittiin lokakuussa Jolien kuukauden tuotteeksi, sillä sen ainutlaatuinen koostumus hoitaa pipon alla piilottelevaa hiuspohjaa ja tuuheuttaa hatun alla litistyneen kampauksen. Se on ratkaisu sekä lämpimien että kylmien kelien hiushaasteisiin.

Mikä lopulta ratkaisi ykkössijan vuoden parhaaksi hiustuotteeksi, oli sen monikäyttöisyys:

 • Yhdistä omiin rutiineihisi: ihmeveden voi suihkutella märkiin tai kuiviin hiuksiin.
 • Kokonaisvaltainen teho: aistilliset yrtit hoitavat sekä hiuksia, että hiuspohjaa.
 • Virkistävää tuoksuttelua: aivan kuin lisäisi lempihajuvettä – Khadi tuoksuu ihanalta!
 • Rakennetta ja tuuheutta: monenlaista muotoilua itsepäisillekin hiuksille.
 • Hoivaa kenkkuilevalle iholle: kutiseva hiuspohja rauhoittuu ayurvedan taikojen tehosta.
Vuoden hiustuote: Khadi Wonder Hair Tonic.

Vuoden hiustuote: Khadi Wonder Hair Tonic.

Vuoden meikkituote – Kjaer Weis Invisible Touch Liquid Foundation

Lasimaisen kuulaan ihon kaipuu on siivittänyt Kjaer Weisin vasta lanseeratun nestemäisen meikkivoiteen, Invisible Touch Liquid Foundationin, huikeaan suosioon. Se tekee koko kasvoista niin hehkuvan kauniit, että se riittää jopa ainoaksi tuotteeksi meikkipohjaa varten. Meikkivoide pysyy iholla kauniina aamusta iltaan tehden olosta itsevarman. Lisäksi se tuntuu yhtä pehmeältä, kuin oma ihokin. Voiko enää enempää meikkituotteelta odottaa? Kjaer Weis toteuttaa vaativimmatkin ihounelmat!

Luksusmeikkisarjan perustajan, ammattitason meikkaajan juuret ovat Tanskassa, työkokemus on hankittu New Yorkissa ja tuotteet valmistetaan Italiassa. Brändistä huokuu eurooppalainen laatu ja trendikkään New Yorkin uudet tuulet. Kjaer Weis kuvailee kuulauden sanomaa merkityksellisemmällä tasolla: Kuulas iho syntyy onnellisuudesta ja terveydestä. Kun kasvoja hieroo säännöllisesti, hehkuu hyvinvointi silminnähden kasvoilta.

Hurmiota aiheuttavat ainutlaatuiset ominaisuudet:

 • Peittävyyttä voi säädellä: ohuella kerroksella kuulas ja läpikuultava lopputulos, kerrostamalla enemmän tasoitusta.
 • Monipuolinen sävyvalikoima: vaaleaa, viileää, lämmintä, neutraalia – jokaiselle jotakin!
 • Hipiää helliviä raaka-aineita: hyaluronihappo ja puhtaat öljyt kosteuttavat ja hoitavat ihoa.
Vuoden meikkituote: Kjaer Weisin nestemäinen meikkivoide.

Vuoden meikkituote: Kjaer Weisin nestemäinen meikkivoide.

Vuoden brändi – Novexpert

Sarjan suosio on kasvanut salakavalasti ja hiljalleen, vuonna 2020 se kuitenkin räjähti. Novexpert on lunastanut paikkansa Jolien ranskalaisten tähtien joukossa. Se on luottosarja, joka hoitaa herkkääkin hipiää hellästi, mutta varmasti.

Novexpertin etu on monipuolinen tuotevalikoima ja selkeät ratkaisut eri ihotyypeille ja -ongelmille. Se sopii erityisen mainiosti raskaana oleville, sillä tuotteet ovat säilöntäaineettomia ja muut mahdollisesti allergisoivat ainesosat on rajattu minimiin. Patentoitu säilöntäaine ja tuoksumolekyylit ovat mahdollisimman hyvin siedettyjä. Novexpert välttää yleisimpiä allergiaa aiheuttavia hajusteita, kuten myös eteerisiä öljyjä ja osa tuotteista onkin täysin hajusteettomia.

Novexpert on nostettu jalustalle erityisesti sen loistavan hinta-laatusuhteen takia: tieteellisen tutkimusten oivallukset luonnonkosmetiikan mittakaavalla edullisina tuotteina saavat palaamaan yhä uudelleen tämän ranskalaisen tähden ääreen. Vegaanit käyttävät tuotesarjaa hyvillä mielin ja Novexpert täyttää vaativimpienkin asiakkaidemme odotukset.

Vuoden brändi: Novexpert.

Vuoden brändi: Novexpert.

Vuoden tulokas – Patyka Defense Active -linja

Kun Patykan Defence Active -tulokkaat saapuivat syksyllä Jolielle, oli se kuin vastaisku vuoden koettelemuksille. Odotettu tulokas tuo iholle kauan kaivattuja tuloksia: se torjuu ulkoisia stressitekijöitä muodostamalla suojaavan kilven ihon ja stressitekijöiden, kuten ilmansaasteiden, välille. Defence Active hidastaa ihon ennenaikaista vanhenemista ja antaa sen korjata ja parannella itseään suojaavan hunnun katveessa. Kuvittele, että Defense Active -tuotteiden suojaava kilpi tekee iholle saman, mitä sateenvarjo vedelle tihkusateessa: se torjuu haitalliset ilmansaasteiden nanopartikkelit yhtä sulavasti, kuin vesi valuisi sateenvarjon liukkaalta kankaalta.

Patyka onnistuu kerta toisensa jälkeen yllättämään ajankohtaisilla ja poikkeuksellisen laadukkailla uutuuksilla. Odotamme aina jännityksellä, miten luonnonkosmetiikan kuuluisa julkkis pystyy täyttämään asiakkaidemme ihonhoitotarpeet aina uudelleen ja yllätymme joka kerta positiivisesti. Te rakastatte Patykaa ja luotatte sen taikaan vuosi toisensa jälkeen. Luonnonkosmetiikan superstara on raivannut tien sydämiinne eikä suosiolle näy loppua.

Defence Active -linjan hyödyt pähkinänkuoressa:

 • Suojaa ihoa useilta ulkoisilta stressitekijöiltä.
 • Hoitaa ja kosteuttaa kylmän viiman piiskomaa ihoa.
 • Jokainen löytää itselleen sopivat tärpit usean tuotteen valikoimasta.
 • Auttaa torjumaan ilmansaasteiden nanopartikkeleita, jotka muutoin päätyisivät iholle tekemään haittojaan.

On hyvä turvautua edelläkävijän apuun ihon suojaamisessa, sillä hyvinvoiva iho on kuin aarteemme ja hienointa silkkiä, josta kannattaa pitää huolta. Active Defence on aivan ehdoton luottosarja varsinkin kaupunkilaisille.

Vuoden tulokas: Patyka Defense Active -tuotesarja.

Vuoden tulokas: Patyka Defense Active -tuotesarja.

Vuoden innovaatio – Esse Sensitive Resurrect Serum

Ennenkuulumatonta tuplatehoa: Jolie esitteli ikääntyvälle, herkkyydestä kenkkuilevalle iholle innovatiivisen hoitoseerumin, joka otettiin avosylin vastaan. Aikaisemmin herkkäihoisen, aikuisen ihon omaavan on ollut haastavaa löytää sopivia tuotteita, mutta Esse on mahdollistanut hellävaraisen anti-age -hoidon sitä kaipaaville.

Miksi tätä on kaivattu? Ikääntyvän ihon anti-age -tuotteet ovat usein herkälle iholle liian stimuloivia, aktivoivia ja tehokkaita, mutta tämä seerumien supertähti hoitaa ihon ikääntymistä lempeän hellävaraisesti.

Sensitive Resurrect -seerumi on aiheuttanut riemunkiljahduksia ja onnenkyyneleitä herkän ja ikääntyvän ihon kanssa kamppaileville asiakkaillemme. Olemme Joliella iloisia, että olemme voineet aidosti auttaa iho-ongelmien kanssa kamppailevia ja luonnonkosmetiikan viidakossa seikkailevia asiakkaitamme.

Taianomaisen seerumin ainutlaatuinen koostumus sisältää luonnon upeimpia tehoaineita: trendikästä bakuchiolia ja rauhoittavaa aloe veraa. Seerumi vaikuttaa ihoon retinolin kaltaisesti silottaen juonteita. B5-vitamiini kosteuttaa ja hoitaa ihoa luonnollisesti. Hyaluronihappo tekee ihosta kuulaan ja joustavan sitomalla ihoon kosteutta.

Mikä parasta, seerumin tuoksu on ihastuttavan hurmaava!

Esse on valanut uskoa siihen, että herkkäkin iho voi rauhoittua oikein valituilla tuotteilla. Jokaiselle löytyy omalle iholle sopivia tuotteita.

Vuoden innovaatio: Esse Sensitive Resurrect Serum

Vuoden yllättäjä: Nurme

Kun sympaattinen virolaisbrändi Nurme tuli valikoimiimme, tiesimme sen olevan trendikäs brändi Suomessa, mutta emme silti osanneet odottaa sen huikeaa suosiota. Olette erityisesti löytäneet sheivaussaippuan sekä ihanan tuoksuiset vartalokuorinnat ja –voiteet.

Mistä Nurmen suosio kumpuaa? Kauniit, värikkäät pakkaukset ovat syötävän suloisia. Tuotteissa on niin ihania raaka-aineita, että tekisi mieli haalia useammat saippuat ja kuorinnat kotiin kerralla. Kaiken kaikkiaan vartalonhoito tuotteilla tekee yksinkertaisesti olon vain niin uskomattoman mukavaksi, että Nurmea kaipaa aina lisää.

Saippuoiden ainutlaatuisuus, hiustenhoitotuotteiden kekseliäisyys, hoitoöljyjen aitous ja vartalovoiteiden pehmeys saa ihastumaan vuoden yllättäjään aina uudelleen. Papukaijamerkin ovat ansainneet erityisesti vauvojen hoitotuotteet, jotka sopivat mainiosti aikuisenkin herkälle hipiälle.

Nurme tarkoittaa suomeksi niittyä ja se kuvastaakin sarjaa kauniisti: kasviperäisiä raaka-aineita, pakkausten houkuttelevaa värimaailmaa ja luonnonmukaisuutta.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.