Yleinen

Jolie listaa vuoden 2014 parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet: 3/3 Vartalo- ja hiustenhoitotuotteet

27.12.2014, Hannamari Rahkonen

Vuoden loppu häämöttää jo nurkan takana ja olemme jo valmiit karistamaan kuluneiden 12 kuukauden tomut jaloistamme ja ottamaan vuoden 2015 vastaan inspiroitunein mielin. Sitä ennen käymme kuitenkin vielä läpi Jolie-tiimin valinnat vuoden parhaista vartalon- ja hiustenhoitotuotteista. Ystävät, tervetuloa tutustumaan suosikkeihimme ja jakamaan myös omia valintojanne vuoden kosmetiikkavalinnoiksi!

1. HIUSTUOTTEET

Syksyllä saapunut John Masters Organics oli yksimielisesti Jolie-tiimin suosikkihiustenhoitosarja ja sarjan Rosemary-shampoo sai erityiskehuja hyvästä pesutuloksestaan, oikuttelevien hiusten lempeästä kesytyksestä, hiuspohjan syväpuhdistuksesta, päänahan rasvoittumisen hillitsemisestä sekä pesuvälin pidentämisestä. Todellinen arjen timanttituote, jos meiltä kysytään.

Paras hiustenhoitoaine: John Masters Organics Lavender & Avocado

Paras muotoilutuote: John Masters Organic Hair Texturizer

jolie_joliemedia_luonnonkosmetiikka_patyka_johnmastersorganics_nealsyardremedies

2. VARTALOTUOTTEET

Tänä vuonna useat vartalonhoitotuotteet ovat ilahduttaneet tiimiämme ja olemme olleet erityisen mieltyneitä aromaterapeuttisiin tuoksuihin sekä täyteläisiin koostumuksiin. Tulimme yhdessä siihen lopputulokseen, että yksi arjen ilahduttavimmista perustuotteista on suihkugeeli, varsinkin kun kysymys on Patykan täyteläisistä ja tyylikkäisiin pulloihin pakatuista suihkugeeleistä. Emme osanneet valita loistavista vaihtoehdoista vain yhtä, joten vuoden parhaimman suihkugeelin titteli jaettiin tasaisesti Patykan ihoa viilentävälle piparmintulle, virkistävälle mandariinille sekä mausteiselle nerolille. Kylpyhuoneessa on aina tilaa pienelle luksukselle.

Paras vartalonkuorinta: L’atélier des Délices -kuorintavoide

Paras vartalovoide: Neal’s Yard Remedies Aromatic Body Butter

Paras vartaloöljy: Neal’s Yard Remedies Sensual Jasmin

Paras käsivoide: Patyka Créme Absolue Hand & Nails

Vuoden bestseller -vartalonhoitosarja: Patyka

Ystävät, nyt kuulemme mielellämme on teidän omista suosikeistanne!

Aiemmin ilmestyneet osat: 1/3 Meikkituotteet ja 2/3 Kasvojenhoitotuotteet

Kuva Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Äh, kirjoitin jo aamulla omat suosikit, mutta kommentti katosi virheilmoituksen jälkeen johonkin avaruuteen, mutta yritetään uudelleen… Shampoon osata menee ykköseksi sama kuin teillä eli JMO rosmariinishampoo. Se pesee hellävaraisesti ja hoitaa varsinkin syksyllä ja talvella helposti kutiavaa päänahkaa ja tuoksu on huumaava. Ja mikä parasta se sopii myös värjätyille hiuksille. Hiustenhoitoaineiden ykkönen on JMO Citrus&Neroli hoitis, joka sopii hyvin myös lyhyille hiuksilleni, koska ei tee hiuksia raskaiksi eli ei ole liian kosteuttava. Hiustenmuotoilun ykkönen on sama kuin teidän listalla eli JMO Texturizer, joka ei tee hiuksia tahmeiksi eikä koviksi eli sopii taasen lyhyelle tukalleni ja seuraavana päivänä hiusten uudelleenmuotoilu on… Lue lisää..

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Kiitos Mari, että näit tuplavaivan ja kirjoitit kommenttisi meille uudestaan, oli ilo lukea jälleen suosikeistasi. Pienenä vinkkinä tuohon vartalovoiteen valintaan, että Neal’s Yard Remediesin laventeli-vartalovoide on tuoksultaan taivaallisen rentouttava ja koostumukseltaan nopeasti imeytyvä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.